Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Fox оголосив про закриття «Доктора Хауса»


    9 февраля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Канал Fox повідомив, що восьмий сезон «Доктора Хауса»/ House M.D. стане останнім. Таким чином продюсери серіалу вирішили поставити крапку (чи три крапки), доки лікар-мізантроп ще всім не набрид.

    «Отже, нарешті, всі у «Хаусі» грандіозно попрощаються з аудиторією та один з одним із більшою кількістю сліз, аніж ми ми звикли бачити раніше, проте і з відчуттям великої вдячності за цю грандіозну пригоду, до якої вони були причетні протягом останніх восьми років. Якщо це шоу продовжуватиме жити десь, з кимось, у чиїйсь пам’яті – це буде дорогоцінним здобутком для нас, здобутком, про який ми завжди пам’ятатимемо», – цитує творців серіалу The Washington Post.

    На думку продюсерів, Хаус повинен залишитися загадковим персонажем до останнього і «щезнути до того, як закінчиться вечірка».

    «Доктор Хаус»/ House M.D дебютував 16 листопада 2004 року на каналі Fox. Роль Грегорі Хауса принесла Хью Лорі (Hugh Laurie) два Золотих Глобуси – у 2006 та 2007 році.

    Fox оголосив про закриття «Доктора Хауса»


    Один з акторських складів команди Хауса. Фото: Jootix.

    Наприкінці минулого, сьомого, сезону серіал залишила виконавиця однієї з головних ролей Ліза Едельштейн (Lisa Edelstein), яка грала керівника лікарні Прінстон Плейнсборо та кохану жінку Хауса Лізу Кадді. Своє довго зважуване рішення залишити серіал вона пояснила бажанням рухатися далі та вийти за рамки образу, який став настільки сильним, що поставив під загрозу її кар’єру – Едельштейн не хотіла залишитися актором однієї ролі.

    Прихильники неодноразово відзначали, що у восьмому сезоні їм не вистачає романтичної лінії, без якої образ головного героя став неповним, а сам Лорі у інтерв’ю Radio Times розповів, що восьмий сезон він особисто бачить як завершення серіалу.

    Источник: mediasapiens.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.