Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ZIK запускає денний випуск новин


    31 января 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    З 1 лютого на телеканалі ZIK стартує денний випуск новин «Огляд дня», котрий виходитиме в ефір по буднях о 12:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Структура денного випуску - розвиток топ-теми попереднього дня, найцікавіші події за ніч та ранок, а також анонси подій, котрі відбудуться у перерві між денним та головним вечірнім випуском о 21:00.

    «Новини будуть не студійними, а динамічною добіркою сюжетів загальною тривалістю до 20 хвилин. Звичайно, після головних новин ітимуть економіка та спорт, а також курси валют і прогноз погоди», - зазначила головний редактор телеканалу ZIK Ірина Сандуляк.

    За словами генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова, телеканал розширює не лише час інформаційного мовлення, але й географію: «Раніше журналісти програми новин показували здебільшого події у Львові, але кілька місяців тому ZIK розпочав висвітлювати й актуальні події зі всієї Західної України. Зараз і в програмі новин "Огляд дня", і в підсумковому "Погляді на тиждень" - не лише Львівська, але й сусідні Івано-Франківська, Тернопільська та Закарпатська області. Спеціальний кореспондент телеканалу ZIK тепер працює і в Києві», - зауважив він.

    Досі на телеканалі ZIK транслювався лише вечірній випуск новин о 21:00.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.