Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий канал покаже фільм «Богдан Ступка. Жива легенда»


    20 августа 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    24 серпня Новий канал покаже фільм до 70-річного ювілею актора та художнього керівника Національного драматичного театру імені Івана Франка Богдана Ступки - «Богдан Ступка. Жива легенда». Про це повідомляє прес-служба каналу.



    За словами помічника картини Андрія Очерета, зйомки фільму відбувалися у Львові, Москві, Одесі. Автори фільму намагалися відкрити глядачам «невідомого Ступку». У картині актор розповідає про дитячі спогади, розчарування, надії та мрії.



    «Наприклад, у Львові Богдан Сильвестрович привів нас на свою першу роботу в обсерваторії, - розповідає пан Очерет. - Він там працював, коли йому було приблизно 20 років. До його обов'язків входило фотографування зірок. Щоб ви розуміли: витримка кадру при такій зйомці складає 30-45 хвилин (за ніч, можна зробити лише 3-4 знімка). І впродовж цього часу майбутньому актору потрібно було сидіти і повільно розвертати телескоп. Залишити й піти неможна, адже зірка пересувається і знімок буде зіпсовано. Богдан Сильвестрович нам зізнався: "Тоді я вважав цю роботу просто жаливою! Пам'ятаю, йдемо ми з друзями на дискотеку, я знайомлюся з дівчиною, танцюю, дивлюся на годинник - мені вже час знімати зірки. Виходжу на вулицю, а сам молюсь: хоч би там було хмарно"».



    Фільм буде без закадрового тексту, побудований на інтерв'ю, емоціях та спогадах самого актора та його близьких друзів. Зокрема, участь у проекті взяли Ада Роговцева, Тігран Кеосаян, Геннадій Хазанов, Галина Волчек. У фільмі розповідатиметься про те, чим Богдан Ступка захоплювався в дитинстві, чому відмовився від кар'єри в Москві, як познайомився з дружиною.



    «Він людина, якого саме життя викликало на біс! Він обличчя нашої країни у світі. Тому не даремно стрічка виходить у День Незалежності», - наголосив Андрій Очерет.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.