Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Бадоєв готує для ТЕТу реаліті «10 бажань»


    20 июля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    ТЕТ готує до осіннього сезону нове реаліті-шоу під робочою назвою «10 бажань». Арт-продюсером проекту став режисер Алан Бадоєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.



    За умовами шоу в ньому беруть участь дві юні дівчини, які мріють отримати шанс реалізувати свої найзаповітніші і мрії: «Це яскраве шоу, в якому історія дружби або суперництва буде розгортатися на фоні неймовірних подорожей», - йдеться в повідомленні каналу.



    Кастинг на участь у цьому проекті вже стартував. Як зазначається, ТЕТ шукає «безшабашних, сміливих і ризикованих дівчат з різних соціальних світів. У них повинні бути різні історії й абсолютно різні мрії, але за умовами гри кожна з них зможе сказати "Моя мрія збулася!" тільки в тому випадку, коли героїні виконали бажання разом», - йдеться у повідомлені.



    За словами генерального продюсера каналу Ірини Костюк, «10 бажань» - це власна ідея ТЕТу. Шоу виходитиме у вихідні. «Дві абсолютно різні дівчини отримають одну карточку зі 100 тисячами доларів і один шанс відчути те, що могли уявити тільки в найсміливіших мріях. Попереду в них доросле життя, повне обов'язків. Відірватися на повну котушку, подолавши всі конфлікти і перешкоди, - ось їхнє головне завдання в проекті. Напевне, це буде найбільш яскраве реаліті-шоу на ТЕТі», - говорить Ірина Костюк.



    Зазначимо також, що з 26 липня в ефірі каналу ТЕТ стартує показ американського серіалу «Клієнт завжди мертвий» (Six Feet Under), який виходитиме о 23.00.



    Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв разом з дружиною Жанною вів на «Інтері» тревел-шоу «Орел та решка». Навесні Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на ТЕТ, де стала ведучою реаліті-шоу «Лялечка». «Інтер» має намір продовжити «Орел та решка» в новому сезоні, але хто стане ведучим, наразі невідомо.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.