Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Сіті» покаже два проекти «1+1» і реаліті-шоу ТЕТу


    11 июля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Канал «Сіті» покаже проекти «1+1» «Гламурні штучки і заучки» та «Справжні лікарі», а також реаліті-шоу ТЕТу «Нереальні предки». Про це ТК розповіли у прес-службі «Сіті».

    З 11 липня в ефірі телеканалу «Сіті» розпочинається показ програми власного виробництва каналу «1+1» «Справжні лікарі». У ній троє ведучих, лікарі за фахом, обговорюють актуальні медичні проблеми, консультують щодо тих чи інших медичних процедур і препаратів, а також відповідають на запитання глядачів. Програму «Справжні лікарі» ведуть дитячий хірург Валерія Горелік, фармацевт Валентина Хамайко та акушер-гінеколог Олег Маланчук. Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19:30.

    Показ шоу «Гламурні штучки та заучки» розпочнеться 16 липня. Нагадаємо, «Гламурні штучки та заучки» - це українська адаптація формату Beauty & the Geek компанії The Twentieth Century Fox. Учасниками шоу виступають дівчата-красуні та хлопці-інтелектуали. При цьому незаміжні та розкуті учасниці віком 18-26 років розраховують на власну ефектну зовнішність, тоді як дещо старші чоловіки (24-30 років) мають дипломи вишів та легко спілкуються на теми на кшталт теореми Ферма чи суфійської поезії, але можуть розгубитися у товаристві «фатальної» жінки. На «Сіті» проект виходитиме щосуботи о 20.30.

    Також 16 липня о 21.30 в ефірі «Сіті» вийдуть «Нереальні предки», які раніше транслювалися на ТЕТі. Нагадаємо, шоу «Нереальні предки» виробляється за форматом Meet the Parents британської компанії All3Media.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.