Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    26 квітня Discovery Channel покаже фільм про чорнобильську катастрофу


    21 апреля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    26 квітня, у 25-ту річницю чорнобильської катастрофи, о 20:05 в ефір Discovery Channel вийде документальний фільм «Битва за Чорнобиль» режисера Томаса Джонсона. Про це повідомляє піар-служба представництва Discovery в Україні.

    «Глядачі дізнаються факти, які ретельно замовчувалися урядами різних країн світу, і побачать унікальні архівні кадри, зняті на місці подій», - йдеться у повідомленні. Також у стрічці зафільмовані свідчення очевидців: ліквідаторів аварії, мешканців Чорнобиля і Прип'яті, лікарів і генетиків, енергетиків і представників влади. Зокрема, у «Битві за Чорнобиль» вийде інтерв'ю з Михайлом Горбачовим, який особисто розповість про те, що відбувалося в Кремлі з того моменту, як прийшла звістка про аварію.

    Хронометраж фільму - 94 хвилини.

    У картині використані матеріали з архівів студії «Телекон» (Київ), Інституту Курчатова (Москва), Інституту Жукова (Москва), «Чорнобиль інформу» («Київ), 4 фотографії з конференції у Відні, 3 фотографії Чорнобиля із супутника, запис виступу професора Пеллерина в Парижі, фрагменти документальних фільмів «Гарантія 30 років» Б. Волчакова і «Дзвін Чорнобиля» Роллана Сергієнка, фрагменти радянських новинних програм.

    У фільмі беруть участь Юрій Корнєєв, Михайло Горбачов, Ігор Костін, Володимир Гребенюк, Юлія Мартиненко, Ханс Блікс, Микола Антошкін, Наталія Надєждіна, Василь Нестеренко, Володимир Наумов, Андрій Нассонов, Володимир Амелков, Микола Тараканов, Лев Бочаров, Олександр Федотов, Алла Ярошинська.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.