Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Команду зіркових тренерів «Голосу країни» укомплектовано - четвертим став Стас П′єха


    1 апреля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Команду зіркових тренерів «Голосу  країни» укомплектовано - четвертим став Стас П′єха30.03.2011 Володар 6-ти премій «Золотий грамофон», премії MTV Russia Music Awards, популярний співак і поет - Стас П′єха буде четвертим зірковим тренером у проекті «Голос країни» на телеканалі 1+1. Стас представлятиме музичний жанр «поп», який є одним із найпопулярніших в Україні.

    Нагадаємо, за правилами шоу «Голос країни», після попереднього відбору голосів до команди приєднується 4 зіркових тренери – музиканти, які досягли найвищих результатів у певному музичному жанрі. Діана Арбеніна, лідер гурту «Ночные снайперы», представлятиме рок, Руслана Лижичко – фолк-рок, Олександр Пономарьов – поп-оперу. Стас П'єха представить поп.

    Наступним етапом шоу «Голос країни» стануть сліпі прослуховування, на яких зіркові тренери оберуть учасників у власні команди.

    Стас П′єха
    відмітив: «Це чудово, що таке чесне шоу запускається на телеканалі 1+1. Я збираюся шукати чуттєві, сексуальні, наповнені голоси. Нехай на першому плані буде талант, голос, те що ми чуємо. Нас не зможе розчарувати людина, в голос котрої ми закохаємось.»

    Як уже повідомлялося, незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра шоу «Голос країни». «Голос країни» - не традиційне талант-шоу, у цьому проекті важливі тільки вокальні дані. Зіркові тренери – професіонали найвищого рівня у своєму музичному жанрі - ставляться до учасників шоу як до колег. Музичний продюсер проекту - Костянтин Меладзе, найуспішніший продюсер СНД.

    Більше інформації на сайті http://golos.1plus1.ua.


    «Голос країни» знімається за форматом "The Voice of…", який наразі підходить до фіналу на голландському каналі RTL та б’є усі рекорди популярності серед глядачів. Україна – перша країна після Нідерландів, яка адаптуватиме цей формат.

    Головна особливість проекту в тому, що участь в шоу гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу. Зовнішність та вік учасників не має значення, адже вся увага прикута до ГОЛОСУ.

    Окрім вокалістів, головними дійовими особами шоу є 4 коучі – відомі авторитетні особи у музичному світі, кожен із яких представлятиме певний музичний жанр.

    Під час проекту коучі не змінюють учасника, не обмежують його "форматом". Їх головна мета, за допомогою професійної команди підкреслити талант співака та вивести його на "музичний Олімп" країни. В шоу не буде іронічних зауважень та упередженої критики – тільки професійні поради і підтримка талановитих учасників.


    Источник: Пресс-служба канала «1+1»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.