Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Середня частка Першого з грудня 2010 року виросла на 56,25%


    3 марта 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Середня частка Першого з грудня 2010 року виросла на 56,25%2 марта 2011 Активний темп за ростом медіа показників, взятий Першим Національним ще в 2010 році, протягом двох місяців 2011 року тільки підтверджується. Якщо ще в січні цього року частка Першого склала 3,14%, то в лютому вона склала 3,42% (за аудиторією 18+). Для порівняння середні показники частки в 2009 році становили 1,79%, а в 2010 – 2,37%. Таким чином тільки за два перші місяці 2011 року загальна частка каналу виросла порівняно з груднем 2010 року на 34,04%(аудиторія 18+).

    Середня частка Першого з грудня 2010 року виросла на 56,25%


    Відчутні зміни і за аудиторією 18+50+. Середній показник частки січня 2011 року становив 2,57%, в лютому ж він виріс до 2,85% (частка каналу виросла на 0,11%). В 2009 році частка Першого складала 1,42%, а 2010 році – 2,01%. Таким чином динаміка росту загальної частки каналу в порівнянні з груднем 2010 року складає 56,25% (за аудиторією 18+50+).

    Середня частка Першого з грудня 2010 року виросла на 56,25%


    В минулому році Перший національний вийшов в лідери серед великих українських телеканалів за темпами росту медіа показників і піднявся з 12 місця в загальному рейтингу на 8. Середня частка каналу за 2010 рік виросла на 44%, а рейтинг на 55% (за аудиторією 18+).

    25 лютого 2011 р. ранковий ефір Перший Національний дивилися краще ніж низку інших каналів. У цей день відбувся телепроект "Розмова з країною" Президента України Віктора Януковича. Загальна частка "Розмови з країною" (трансляція з 11:00 до 15:00) Президента України по аудиторії 18+ (вся Україна) склала 8,8%. Таким чином Перший Національний посів трете місце за медіа показниками серед інших каналів, що транслювали цей телепроект за участю Президента України Віктора Януковича. Окрім Першого Національного трансляцію "Розмови з країною" здійснювали наступні канали Інтер, ТРК "Україна", 1+1, 5 канал та ICTV. По аудиторії 18+ (50+) Перший Національний отримав частку 6,0% з рейтингом 1,1%. Інші канали: Інтер – частка 22,9%, рейтинг 4,1%; 1+1 - частка 9,6%, рейтинг 1,7%; Україна - частка 9,2%, рейтинг 1,6%; ICTV - частка 5,3%, рейтинг 0,9%; 5 канал - частка 4,4%, рейтинг 0,8%.

    Середня частка Першого з грудня 2010 року виросла на 56,25%


    Ще один рейтинговий проект Першого – політичне ток-шоу "Шустер Live", яке показує високі медіа показники. Наприклад, 11 лютого політичне ток-шоу "Шустер Live" випередило "Велику політику" з Євгеном Кисельовим на Інтері. Цього дня"Шустер Live" на Першому здобуло частку 12,02% з рейтингом 3,9% (за аудиторією 18+). Тоді як "Велика політика" мала гірші медіа-показники: частка 10,47%, рейтинг 3,13% (за аудиторією 18+).

    Сьогодні Перший Національний приділяє велику увагу соціальним проектам власного виробництва. 20 лютого було запущено нову програму з Тетяною Недельською "Хочу, щоб ти була". Її мета – допомогти вихованцям дитячих будинків знайти сім'ю. "Унікальність програми "Хочу, щоб ти була" полягає в тому, що ми намагаємося розкрити особистість кожної дитини. Мало просто показати фото і сказати, що цьому малюку потрібна сім'я. Хочеться, щоб людина по той бік екрану, почувши голос дитини, дізналася, чим вона живе, про що мріє, про її таланти, її слабкості, нарешті. Іноді одна фраза, один дитячий погляд можуть послужити для потенційних усиновлювачів поштовхом до ухвалення рішення", – вважає Тетяна Нєдєльська. Знімальна група програми "Хочу, щоб ти була" побувала в дитячих будинках і зняла історію кожного з них у вигляді документального міні-фільму.

    Ще один новий, але достатньо успішний проект – "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським. За короткий час існування програми, а це лише півтора місяці, гостями програми вже встигли побувати найвідоміші і найавторитетніші люди не лише України — Микита Міхалков, Ян Табачник, Віталій Кличко, Андрій Бенкендорф, Роман Балаян. Сьогодні вже готові програми із першим Президентом України Леонідом Кравчуком, Едвардом Родзинським і чарівними — Надією Мейхер, Марією Жулай та Василісою Фроловою. На початок березня відбудеться запис програми з Сергієм Безруковим, а в квітні - із Гораном Бреговичем!

    Окрім цього в ефірі Першого виходить низка інших програм соціального спрямування. Це "Віра. Надія. Любов", що показує глядачам інколи прихований від суспільного ока бік життя простих українців, "Надвечір’я" - чи не єдина програма, в якій увага приділяється літнім людям, соціальний проект Савіка Шустера "Про що кіно?", в якому розглядатимуться актуальні проблеми нашого суспільства, "Світло" - єдина програма, в студії якої збираються представники різних віросповідань.

    Перший Національний приділяє велику увагу в своєму ефірі дитячому мовленню. В березні глядачі Першого зможуть побачити національний відбір нового міжнародного дитячого конкурсу "Магія цирку". Участь у кастингу взяли понад 100 учасників з 62 цирковими номерами. Міжнародний телевізійний проект "Магія цирку" – це абсолютно нове телевізійне шоу, створене ЕВU. Кожна країна повинна надати п'ять конкурсантів – представників різних жанрів циркового мистецтва – клоунів, жонглерів, дресирувальників, акробатів і майстрів інших жанрів. Проект проходить за форматом, який вибирає мовник, але з активним залученням дітей-учасників, які беруть участь у підготовці номера, виборі музики і костюмів. Протягом березня на Першому Національному в ефір вийде три програми, присвячені національному відбору і вибору маленьких циркачів, які в листопаді 2011 року виступлять в Женеві на великому міжнародному конкурсі. Окрім цього проекту, на Першому з вересня 2010 року виходить молодіжне ток-шоу "Нащадки", в рамках якого нещодавно стартувало сімейне талант-шоу.

    Перший Національний приділяє увагу гідному представництву країну у міжнародному телепросторі.

    За результатами попереднього відбору конкурсу документальних фільмів Турецької телерадіокорпорації (TRT) український фільм "Солдати імперій" потрапив у 13-ку, з якої виберуть кращий документальний фільм за версією TRT в міжнародній категорії. "Солдати імперій" - документальний фільм режисерів Сергія Ачиняна та Сніжани Потапчук, за сценарієм Олени Артеменко. Це своєрідний погляд на події Другої світової війни крізь листи радянських і німецьких солдатів, здобуті з архіву Музею Великої Вітчизняної війни. Унікальність фільму в тому, що він показує солдатів не бездушною "машиною смерті", а людьми, які дійсно вірили в те, за що вбивали, і за що гинули. Німецькі воїни вірили, що звільняють Європу від більшовизму, а бійці радянської армії - у "священну війну". Історія про щиру віру і спровоковану ненависть, глибокий погляд "зсередини" війни актуальний і сьогодні. Саме тому фільм "Солдати імперії" і був номінований на конкурс найкращих документальних фільмів.

    НТКУ є партнером франко-німецького телеканалу АRTE, в ефірі Першого часто можна побачити документальні фільми європейського телеканалу, адаптовані для глядачів Першого Національного. У рамках "Вікенду з АRTE", що відбудеться з 11 по 13 березня, в ефірі Першого глядачі зможуть побачити деякі з кращих документальних і художніх фільмів європейського телеканалу. У рамках проекту "Вікенд з АРТЕ" Перший ініціював конкурс короткометражних фільмів.

    Загальна динаміка в медіа показниках Першого Національного вказує на те, що канал змінюється на краще. Нові програми, масштабні проекти і трансляції, цікаві теми і особистості, забезпечують каналу впевнену динаміку з росту медіа показників і загальної частки каналу.


    «Первый Национальный» — общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" 3,16% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

    Источник: Пресс-служба Первого Национального
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.