Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На захист героїні шоу "Міняю жінку" став голова Львівської ОДА


    22 февраля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Евгений Ленов
    Нове продовження отримав останній випуск шоу "Міняю жінку" на телеканалі "1+1", героїнями якого стали вчителька і бізнесвумен з райцентру Дрогобич на Львівщині. Цього разу - вже на обласному рівні.

    Як повідомила УКРІНФОРМу прес-служба ОДА, голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк дав доручення вивчити питання щодо законності звільнення з посади вчительки Дрогобицької загальноосвітньої школи N1 ім. І.Франка Галини Ілик. Вона згідно з наказом відділу освіти міськради після трансляції телепрограми була звільнена з роботи "на підставі власноруч написаної заяви".

    Однак учителька заявила журналістам, що її примусили до цього.

    "Попереднє вивчення цього питання показало, що Галина Ілик звільнена із займаної посади відповідно до її заяви. Якщо вчителька змінила рішення, чи на неї було вчинено тиск, то вона повинна або написати заяву про прийняття на попередню посаду, або ж вирішувати питання поновлення на роботі в судовому порядку", - резюмував М.Цимбалюк.

    Ігор Бачун, ЛЬВІВ. 21 лютого 2011 року.


    Дрогобичани підтримують землячок-учасниць телешоу "Міняю жінку"

    Педагогічний колектив середньої школи N 1 міста Дрогобич на Львівщині вирішив підтримати свою колегу Галину Ілик, вважаючи, що вона стала жертвою жорстокого бізнесу. Йдеться про скандально відому історію участі двох дрогобичанок у телешоу "Міняю жінку". Одна з них, педагог, була змушена написати заяву про звільнення з роботи, оскільки "її аморальна поведінка дискредитувала звання вчителя".

    Проте, якщо місцева влада зайняла непримиренну позицію щодо жінок, котрі, на думку чиновних мужів, знеславили місто і район на всю Україну, то самі дрогобичани дотримуються іншої думки.

    У райцентрі, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, відбувся "круглий стіл" за участю освітян, підприємців, духівництва, представників ЗМІ.

    Як зазначив його організатор голова Товариства "Юрій Дрогобич" Володимир Кондзьолка, метою цієї зустрічі було не говорити про особистості дрогобичанок-учасниць програми, а проаналізувати суть проблеми, зокрема, формат телешоу, відповідність часу, у який воно виходить, його морально-вартісне значення. Учасники обговорення засудили формат програми "Міняю жінку", яка не несе нічого морально чи інтелектуально цінного для глядачів, натомість руйнує наші сімейні та духовні надбання.

    При цьому земляки висловили щире співчуття учасницям проекту, на місці яких міг опинитися будь-хто.

    Нінель Кисілевська, ЛЬВІВ. 20 лютого 2011 року.


    Телешоу "Міняю жінку" збурило Дрогобич

    Несподівано вплинуло на долю вчительки української мови та літератури Дрогобицької ЗОШ N1 Галини Ілик популярне шоу "Міняю жінку", яке у вівторок, 15 лютого, демонстрував українский телеканал. Педагог, яка стала однією з героїнь передачі, написала заяву на звільнення з посади. Про це журналістам повідомив начальник відділу освіти міськради Петро Сушка. За його словами, свій вчинок вчителька мотивувала тим, що їй після одіозного показу "соромно йти до школи".

    У свою чергу, в коментарі ЗІКу сама Галина Ілик заявила, що на неї "натиснули, делікатно підвели до того, що я не маю морального права приходити до школи на уроки. Сказали, що, буцімто, така аморальна поведінка вчителя дискредитувала його".

    Водночас, педагог зазначила, що вона не залишить цієї справи.

    "Це моє особисте життя - чи мала я право брати участь у цій передачі, чи ні", - сказала вона.

    Як повідомляв УКРІНФОРМ раніше, цей випуск програми потрапив у порядок денний Дрогобицької міськради. Депутати дійшли висновку, що телепередача в негативному плані показала їх місто "на всю Україну".

    "Ми повинні належно відреагувати, аби це стало справжнім уроком для всіх", - сказав міський голова О.Радзієвський на спеціально організованій зустрічі з представниками освіти і культури.

    Керівники міськради звернулися до дирекції телеканалу з проханням не показувати повтор програми "Міняю жінку", який запланований на неділю, 20 лютого.

    Зараз ця історія активно обговорюється серед користувачів інтернету. Думки у всіх різні, але більшість зійшлася в одному: місцевій владі слід перейматися зовсім іншим, а не "пристрастями" чергового телешоу.

    "Воістину, немає чим зайнятися дрогобицьким депутатам. А передача вдалась на славу. Колоритні галичанки здались мені цікавими та неординарними. Справжні зірки", - написав один із учасників форуму.

    Ігор Бачун, ЛЬВІВ. 18 лютого 2011 року.


    Останній випуск телепроекту "Міняю жінку" отримав негативний резонанс у Дрогобичі

    Негативний резонанс отримало у Дрогобичі популярне шоу "Міняю жінку", яке у вівторок, 15 лютого, демонстрував телеканал "1+1". Його героїні - місцеві мешканки - опинились в центрі обговорення обурених депутатів міської ради.

    Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, на думку народних обранців, вчителька української мови та літератури ЗОШ N1 Галина Ілик, мати двох дочок, котрі навчаються у першій школі, та приватний підприємець Лариса Амбіцька, двоє синів якої здобувають освіту у ЗОШ N5, вели себе перед телекамерами занадто розкуто. А відтак порушили елемантарні правила культурного спілкування.

    Їх поведінку також засудив міський голова Дрогобича Олексій Радзієвський. За його словами цей телевізійний проект вийшов провокаційним.

    "Програма "очорнила" Дрогобич на всю Україну", - вважає міський голова.

    Ігор Бачун, ЛЬВІВ. 18 лютого 2011 року.

    Источник: ИА Укринформ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.