Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Мрії здійснюються» на телеканалі «Ера»


    15 февраля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Мрії здійснюються» на телеканалі «Ера»14 лютого на телеканалі «Ера» в ефірі програми «Доброго ранку, Україно!» стартувала рубрика «Мрії здійснюються».

    Вона виходитиме щодня по буднях, о 8.15.

    Тривалість – до 1 хвилини.

    У рубриці відомі українці – політики, науковці, митці, спортсмени – розповідають про свої найзаповітніші мрії, що здійснилися.

    За словами шеф-редактора програми «Доброго ранку, Україно!» Айни Бадалової, ідея виникла тому, що «хотілося додати віри глядачам, що новий день може подарувати здійснення їхніх мрій. А те, що це цілком реально, доводять життєві історії героїв».

    Героїнею першого випуску «Мрії здійснюються» стала актриса і телеведуча Сніжана Єгорова. Також цього тижня глядачі дізнаються про мрії відомого боксера і політика Віталія Кличка, політолога Володимира Фесенка, шоумена Антіна Мухарського й актора Бориса Барського.

    «Мрії здійснюються» на телеканалі «Ера»

    «Мрії здійснюються» на телеканалі «Ера»

    «Мрії здійснюються» на телеканалі «Ера»



    Телекомпанія «ЕРА»

    Головні напрямки програмної концепції Телекомпанії «ЕРА» - створення та розповсюдження інформаційних, публіцистичних, соціально-економічних, спортивних, дитячих і музично-розважальних програм.

    Ми маємо право мовити на всю територію України, в тому числі всі області та індустріальні центри. Обсяг мовлення 5,3 години на добу українською мовою. Покриття ТРК “Ера” – 98,8%, що є найбільш потужним сигналом на території України. Завдяки цьому досяжною є аудиторія не тільки великих міст, а й найвіддаленіших куточків нашої країни.

    НАС БАЧИТЬ ВСЯ УКРАЇНА!


    Источник: Прес-служба ТРК «Ера»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.