Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Актори «Марусі» стали батьками прямо на знімальному майданчику!


    14 февраля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Актори  «Марусі» стали батьками прямо на знімальному  майданчику!31 січня на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра багатосерійного художнього фільму «Маруся. Повернення». З понеділка по п'ятницю о 19.20 на телеглядачів чекає чудова гра акторів і захоплюючий сюжет. Але це ще не все! Багато цікавого залишається за кадром. Отже, відкриємо завісу.

    Мало хто знає, що:

    1. Мінімальний робочий день знімальної групи серіалу «Маруся» становить 12 годин. А свого роду рекорд склав 20 годин. Тоді знімали закінчення першої частини серіалу «Маруся». До речі, над фільмом працюють відразу три режисерські групи.

    2. За 10 місяців спільної роботи учасники знімального процесу стали справжньою сім'єю. Вони разом відзначають усі свята і шанують традицію: у перший день зйомок головний режисер розбиває тарілку, і кожен бере собі по осколку на пам'ять.

    3. У серіалі «Маруся. Повернення» у акторів з'являються діти ... і не тільки за сюжетом. Нещодавно у Романа Полянського, який грає Фелікса, народилася донька. Похвалитися сином, правда, поки що серіальним, у другій частині «Марусі» зможе Володимир (Олександр Давидов), а донькою - Маруся (Поліна Долинська). Пізніше в житті головних героїв з'явиться ще одна дитина - Міша.

    4. До речі, діти-актори, незважаючи на те, що їм усього лише по 2-3 роки, працюють нарівні з дорослими. Особливо важко довелося Івану (Владик Петров) - синові Марини (Дарина Яцко) та Володимира (Олександр Давидов). За сценарієм, мама хлопчика та її коханий чоловік ховають малюка в темних підвалах Голландії, таємно перевозять вночі у вантажівці, до того ж йому доводиться часто хворіти.

    5. Під час зйомок романтичної прогулянки Володимира та Юлії морем, знімальна група потрапила в шторм. «За сценарієм, це була рання осінь. Знімали ж ці сцени в грудні. Дув страшний вітер, камеру заливало водою, корабель хитало. Але в кадрі вийшло все гарно: легкий бриз, романтичний вечір, закохані очі героїв, яким таки вдалося перемогти страх!», - розповідає режисер фільму Костянтин Смирнов.


    Актори  «Марусі» стали батьками прямо на знімальному  майданчику!


    6. Актори працюють, не шкодуючи себе. Так, в одній зі сцен Володимиру (Олександру Давидову) довелося зануритися в крижану воду. За сценарієм, його подруга Юлія (Тетяна Ляннік) впустила сумку в річку. Актор зімітував трюк, зі скелі стрибнув каскадер, але ось виринати з води довелося вже Олександру. Врятував від переохолодження гідрокостюм. Поплавати в холодній воді довелося й Івану Колесникову (Любош). У грудні, надівши акваланг, він занурився на морське дно, щоб відшукати загублену амфору.

    7. У зйомках фільму взяли участь спортсменки зі збірної Росії по їздовому спорту і 6 лайок. Сцену з Марусею, яка їхала по тайзі, вправно керуючи собачою упряжкою, знімали під Москвою.

    8. У другій частині серіалу актори дуже багато імпровізують, особливо у сценах за участю іноземних туристів. Їх грають жителі Геленджика. Крім цього, місцеві виконують і інші епізодичні ролі у фільмі, задіяні у зборі винограду і співають у хорі.

    10. Для зйомки тієї чи іншої сцени режисер може витратити не більше 3 дублів, адже фільм знімається в дуже «жорстких» часових рамках.

    11. Кохання не тільки в кіно. Якщо в першій частині фільму вся знімальна група спостерігала за розвитком роману звукорежисера і дівчини-«хлопавки», то в другій частині цікаві погляди колег не покидають двох головних героїв.


    Краткая справка о телеканале «Украина»

    ЗАО «ТРК «Украина»
    - один из ведущих национальных телеканалов страны. Охватывает все зрительские группы. Вещание – информационное, познавательное, детское, развлекательное, художественное, спортивное. Осуществляется в кабеле, по спутнику и в эфире.

    По итогам 2010 года канал занимает 2 место в рейтинге общенациональных телеканалов: доля 10,21 %, рейтинг 1,57 % (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine).

    Телеканал «Украина» входит в состав ООО «Медиа группа «Украина», акционером которой является компания Систем Кэпитал Менеджмент.


    Источник: Телерадиокомпания «Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.