Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТЕТ. Новий сезон. ТЕТ. Нова любов


    8 февраля 2011 | На телеэкране / На русском языке / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    ТЕТ. Новий сезон. ТЕТ. Нова любовТелеканал ТЕТ розпочинає НОВЕ ЖИТТЯ – повний ребрендінг, що завершиться восени цього року.

    Вже з 14 лютого стартує перший сезон оновленого каналу «ТЕТ. НОВА ЛЮБОВ».

    У цьому сезоні ТЕТ ЗМІНЮЄ СВІЙ ХАРАКТЕР – тепер він більш бунтарський, трохи провокаційний, з гумором, життєствердний, легкий і душевний водночас. Саме такого напрямку фільми, програми та серіали ви побачите на ТЕТ вже з 14 лютого.

    ТЕТ СТАЄ БІЛЬШ ЖІНОЧНИМ ТА РОЗВАЖАЛЬНИМ. Наші глядачі – дівчата трендові, сміливі та позитивні. Вони вже напевно знають, як іноді життю потрібна НОВА ЛЮБОВ. Хоча, варто зазначити – на хлопців ми теж розраховуємо, куди ж без них?


    ТЕТ МАЄ новий логотип і новий дизайн – стильний, емоційний, з вихрами різних настроїв, теплий та джазовий.

    ТЕТ БУДЕ першим по-справжньому інтерактивним каналом. Вже влітку ми збираємось запустити кілька проектів, що йтимуть паралельно на телебаченні та у глобальній мережі. Ми прагнемо, щоб глядач став членом спільноти під назвою ТЕТ. Для цього ми оновили сайт і наповнили його безліччю інтерактивних функцій.

    І найголовніше – ТЕТ ПОКАЗУЄ прем’єри серіалів, нові програми і нові обличчя. На ТЕТ можна побачити те, чого ще не було на українському телебаченні – ПРОДУКТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ І НЕБАНАЛЬНИЙ:

    «Реальна кров» – це не просто всесвітньовідомий серіал про вампірів, це новий тренд, який ми плануємо розвивати і надалі. Чого у ньому більше – чорного гумору, крові чи боротьби за право бути собою та кохати? Про це сперечається увесь світ. Тепер це можна побачити на ТЕТ.

    «Реальні пацани» – реальна експериментальна новинка. Це не казка про Попелюшку. Це історія про Коляна, що в неї закохався. Антигламурний брутальний сітком, альтернатива усім молодіжним серіалам.

    «Надобраніч, мужики» – епатажне реаліті-шоу. Провокація у чистому вигляді. З одного боку – боротьба із ревнощами, з іншого – боротьба за гроші.

    «Універ» – прем’єрні серії улюбленого серіалу молоді. Відверті залицяння, кохання, секс. Проблеми з батьками, нудні пари, надокучливі «преподи». Спільний туалет, маленька кухня та пік статевого дозрівання.

    «Зоо-Фактор» – це не шоу домашніх улюбленців! «Зоо-Фактор» – нове головне талант-шоу нашого звіринцю зі своєю «кухнею» та найкомпетентнішими ведучими! Наші таланти не танцюють, як пінгвіни! Не співають, ніби їм ведмідь на вухо наступив! Герої «Зоо-Фактору» – і є пінгвіни, ведмеді та інші звірі!

    «Бабуни & дідуни» – шоу з прихованою камерою . Сиві та підступні шкапи дадуть тобі жару! Бешкетники-винахідники, майстри витонченого «стьобу» та шокової терапії мають дві нагороди престижного фестивалю Rose D’Or 2010. Вони стали переможцями у номінаціях «Краще комедійне шоу» та «Краща програма».

    МИ РОБИМО СТАВКУ НА РОЗВИТОК ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА:

    «Твою маму» – щоденне шоу побачень, на якому є шанс з’ясувати, чи далеко падає яблучко від яблуньки. Придивись уважно до потенційних тещ, щоб лише у фіналі програми познайомитись з потенційною нареченою.

    «Нереальні предки» – реаліті-шоу про один з найвідповідальніших моментів у стосунках між хлопцем і дівчиною – знайомство з батьками. Що вдієш ти, коли зрозумієш, що потрапив до дивакуватої родини на кшталт Сімпсонів? Чи того гірше – сімейки Адамсів?

    «Теорія зради» – документальне реаліті, через яке тепер кожному варто бути пильним! Найменша підозра у невірності – і ти під прицілом прихованої камери! Наша телевізійна детективна агенція виведе зрадника на чисту воду. «Теорія зради» – зазирни в очі власним демонам!

    ДЛЯ НАЙМЕНШИХ ГЛЯДАЧІВ У НАС Є ОСОБЛИВЕ ДИТЯЧЕ МЕНЮ:

    Всесвітньовідомі програми виробництва ВВС – «Телепузики» (Teletubbies), «Малята-твійнята» (Tweenies) та один за найпопулярніших анімаційних серіалів останніх років «Лунтік». Яскраві, веселі та дотепні герої дозволять батькам по буднях спокійно збиратись на роботу, а у вихідні довше повалятись у ліжку.

    ОНОВЛЕНИЙ ТЕТ ОЧОЛЮЄ ТА НАДИХАЄ ІРИНА КОСТЮК.

    Ірина Костюк, генеральний продюсер каналу

    Цього року відсвяткує ювілей – десять років діяльності в медіа. Шість років працювала у відділі міжнародних закупок на телеканалі «Інтер». У 2006 році створила та очолила компанію Media Resources Management. У листопаді 2010 була призначена генеральним продюсером телеканалу ТЕТ.


    Знайомтесь з нашою новою командою:

    Оксана Петришин, керівник відділу закупок

    У телевізійному бізнесі Оксана з 2007. До грудня 2010 працювала на Новому каналі менеджером відділу закупок. Любить дивитися мультфільми з племінниками та подорожувати з друзями.

    Наталія Цвілій, програмний директор

    Закінчила факультет іноземної філології КНУ ім. Тараса Шевченко. Працювала у агенції зі зв’язків з громадськістю, на каналах СТБ та Тоніс. З грудня 2007 була директором з перспективного програмування телекомпанії ТЕТ, а з лютого 2008 зайняла посаду програмного директора. Любить купатися в ополонці.

    Анна Маханькова, керівник відділу зовнішнього промо

    Рік навчалася у MacDuffie School, Спрінгфілд, США. Вищу освіту за спеціальністю маркетолог отримала в Академії праці та соціальних відносин. До переходу на ТЕТ працювала у Інтернет компанії Ukr.Net. Любить подорожувати, літо та гарний гумор.

    Агнія Темчуріна, арт-директор

    Дизайном займається з 2004 року. Працювала у веб-студіях та рекламних агенціях. Має нагороди кількох фестивалів реклами. На телебаченні з 2009 року. До останнього часу працювала у групі Інтер, на каналі К1. Любить художнє фото, танці та екстремальні види спорту.

    Юрій Бондар, керівник відділу ефірного промо

    Телевізійним промо займається з 2006 року. До цього працював у журналістиці та рекламі. На ТЕТ прийшов з групи Інтер, де очолював промо-службу каналу НТН. Любить пішохідні прогулянки.

    Марія Курочкіна, прес-секретар

    Театрознавець за освітою. Працювала у глянцевих виданнях. До березня 2010 року була головним редактором журналу TeleCity. У липні 2010 стала прес-секретарем групи Інтер. На ТЕТ пришла у січні 2011. Любить подорожувати з родиною, танцювальні вечірки та сучасну драматургію.

    Хочете дізнатись про ТЕТ більше? Зателефонуйте нам – 490 01 01, або заходьте на наш оновлений сайт www.tet.tv. Також шукайте сторінки телеканалу ТЕТ у соціальних мережах.


    ТЕТ. НОВА ЛЮБОВ

    Источник: Пресс-служба телекомпании «ТЕТ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.