Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вікенд на Першому


    5 февраля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Вікенд на ПершомуХолодними зимовими вихідними немає нічого приємнішого ніж відпочити вдома перед телевізором, зігріваючись гарячим чаєм. В ці вихідні це буде особливо приємно, адже вікенд-проекти Першого Національного не дадуть занудьгувати.

    Субота

    О 12:50 та 21:45 Кубок світу з біатлону знову заполонить твій телевізор. Вболівай за українських "стрільців" та милуйся краєвидами Америки.

    О 14:30 група "СМС" відкриє сезон полювання…на кабанів. Дізнайся який компромат знайшов на дівчат Нікіта Добринін, як вони вибирали зброю та кого вполювали у програмі "Так просто".

    Неділя

    О 09:05 тебе, як завжди, чекатиме неймовірний, а головне - цікавий підйом. Цього разу Тімур Мірошниченко прослідкує шлях смс-ки від одного мобільного телефону до іншого. Серфінг на радіохвилях - в програмі "Як це?".

    Якщо ти не знаєш хто такі агами та дегу, або що робити, щоб домашній улюбленець не загубився – дивись програму "Хто в домі хазяїн?" о 9:30.

    А об 11:55 згадай дитинство або повчись бешкетувати у справжніх профі – "Пеппі Довга Панчоха" цієї неділі дає майстер-клас на Першому.

    О 14:25 – найкращі поєдинки Віталія Кличка та ексклюзивне інтерв'ю володаря поясу WBC перед відї'здом на підготовчий збір. Про свого майбутнього суперника і стратегію перемоги розповість Віталій Кличко у програмі "Чоловічий клуб".

    Іво Бобул поміняє сцену на сільську кузню, напече булочок та розкриє свої таємниці у програмі "Ближче до народу" о 15:25.

    О 17:20 в проекті "Про що кіно?" Савік Шустер та його гості обговорять фільм Ніка Касаветіса "Альфа Дог" за участю Брюса Уіліса, Шерон Стоун та Джастіна Тімберлейка, а також жорстокі ігри реального життя.


    «Первый Национальный» — общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" 3,16% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

    Источник: Пресс-служба Первого Национального
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.