Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Канал ТВi заручився підтримкою громадських діячів


    19 января 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Канал ТВi заручився підтримкою громадських діячівНа звернення журналістського колективу телеканалу ТВі про підтримку в боротьбі за демократичні цінності та свободу слова відгукнулись громадські діячі, відомі журналісти України та світу. Свою згоду стати членами редакційної ради ТВі вже надали

    - Леонід Кравчук, Перший Президент України;

    - Мирослав Маринович, член-засновник Української Гельсінкської групи, Голова українського відділення міжнародного ПЕН-клубу;

    - Адам Міхник, польський громадсько-політичний діяч, засновник «Газети виборчої», один з 20 найвпливовіших журналістів світу за версією Financial Times;

    - Мартін Войцеховський, кореспондент «Газети виборчої»;

    - Ладислав Снобко, видатний культурний діяч, дисидент, екс-міністр культури Словаччини;

    Вони висловили свою спільну позицію щодо підтримки незалежних ЗМІ:

    «Ми відгукнулися на пропозицію журналістів телеканалу TВi, бо вважаємо своїм обов'язком підтримати свободу слова та демократичні перетворення в Україні. Ми переконані, що незалежні, чесні ЗМІ - важлива передумова економічних реформ, про які так багато говорять останнім часом в Україні. Цим ЗМІ належить здійснювати функцію зв’язку між владою і громадянським суспільством, роз'яснювати сутність реформ і вказувати на помилки в їх проведенні, надавати трибуну для влади та опозиції. Саме від успіху українських реформ залежить і європейська інтеграція країни, активними і діяльними учасниками якої мають бути і журналісти. Ми щиро бажаємо колективу TВi успіху в цьому і будемо раді надати журналістам телеканалу, як і всьому українському журналістському співтовариству, всю необхідну підтримку».

    Як відомо, українська влада проігнорувала резолюцію ПАРЄ "Функціонування демократичних інституцій в Україні" та резолюцію Європейського парламенту щодо ситуації в Україні від 25 листопада 2010 року.

    Тоді ПАРЄ висловлювала занепокоєння щодо неналежної участі Служби безпеки України у внутрішньополітичних справах та закликала органи влади забезпечити, щоб юридичні процедури не призводили до вибіркового скасування частот на мовлення. ПАРЄ також закликала переглянути рішення або призначення, які можуть викликати конфлікт інтересів, особливо в правоохоронній та судовій сферах.

    Європарламент також засудив те, що ТВі та "5 канал" позбавили частот на мовлення, і закликав переглянути рішення та призначення, які можуть призводити до конфлікту інтересів.

    Телеканал ТВі чекає приєднання до складу редакційної ради тих, кому не байдужа доля незалежних каналів та свободи слова в Україні.


    Телеканал ТВі з’явився в українському ефірі 17 березня 2008 року. І попри досить нетривалий період мовлення, стрімко набирає оберти. На сьогодні технічне покриття телеканалу ТВі складає 60,5% населення міст України 50 000+ (за даними GFK-Ukraine, міста 50 000+) і 85% кабельних мереж України. Таким чином, наш телеканал демонструє найдинамічніші темпи розвитку на українському телевізійному ринку.

    В співпраці з регіональними ефірними телекомпаніями ТВі ретранслюється в ефірі таких регіонів: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Сімферополь, Слов'янськ, Краматорськ, Мелітополь. Цього року почне ефірне мовлення в Івано-Франківський та Чернівецький областях. З листопада 2009 року ТВі отримав статус регіонального ефірного каналу мовлення.

    ТВі 24 години на добу наповнює ефір цікавою та корисною інформацією. І все це можливо завдяки злагодженій роботі та ентузіазму команди, на чолі якої топ-менеджмент з великим досвідом у створенні конкурентоздатного телевізійного продукту. Зусилля команди професіоналів ТВі вже дають результати: протягом 2009 року середній рейтинг телеканалу збільшився втричі.

    «Живи з вогником!» Живи з TBi. А ми обіцяємо ще багато нового, цікавого та яскравого.


    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.