Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перший канал запустить проекти про МВС, прикордонну службу та життя нацменшин


    21 декабря 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У новому сезоні на Першому національному вийде сім нових проектів, відзнятих на замовлення каналу. Про це ТК розповів генеральний директор Національної телерадіокомпанії Єгор Бенкендорф.


    Зокрема, ТОВ «ЄС Продакшн група» вироблятиме пізнавальну програму про розвиток та встановлення української залізниці. Проект виходитиме щоп'ятниці.

    Окрім цього, на каналі вийде програма про видатних особистостей світу «Персона». Передбачається, що вона транслюватиметься два рази на місяць. Вестиме проект Олена Ракіна.

    Також спільно з МВС України вийдуть проекти «Право на захист» про діяльність працівників внутрішніх органів та «Темний силует» - кримінально-інформаційний проект журналістських розслідувань, який розкриватиме економічні та побутові злочини. Останній вестиме керівник Центру громадських зв'язків ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук.

    «Вік-TV» вироблятиме для каналу інформаційно-аналітичну програму про «будні прикордонної служби» - «Кордон держави». Планується, що вона виходитиме в ефір два рази на місяць. А ТРК «АІТІ» на замовлення каналу створить культурно-мистецький проект про життя національних меншин «Хай щастить».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.