Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







"Україна сльозам не вірить": назване ім'я переможця!


10 декабря 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
"Україна сльозам не вірить": назване ім'я переможця!Відбувся фінал проекту Нового каналу

- Я остаюсь в Киеве! Я буду жить в Украине! - Кричав Володимир Кожевніков, вбігаючи за лаштунки.

Саме він, професійний танцюрист з Риги, став переможцем проекту "Україна сльозам не вірить". Каже, що за час проекту закохався в Україну, і тепер його мрія залишитися в Києві здісниться. Через пару днів Володя планує з мамою з'їздити в рідну Ригу, але не надовго.

- Я обязательно вернусь! - пообіцяв Володимир.

"Україна сльозам не вірить": назване ім'я переможця!


Автомобіль

Як переможець проекту, Володя отримав у подарунок машину - Mazda CX-7. Хлопець зізнався, що прав поки у нього немає, але незабаром обов'язково з'являться!

- Машину хотелось, конечно, но, честно скажу - о первой вот такой (указывая на свою новенькую Mazda – ред.) я даже не мог мечтать! - сказав переможець проекту.

До речі, сам творчий продюсер шоу вражений результатами. Адже це не перший раз, коли в шоу під керівництвом Костянтина Меладзе перемагає латвієць. "Золото" "Фабрики зiрок-3" дісталося Стасу Шурінсу, що також приїхав підкорювати українську столицю з Риги.

- Это удивительная штука, - зізнається Костянтин Меладзе. – Это еще раз доказывает, что в нашем проекте все честно. Потому что придумать такое невозможно! Второй раз победу получает человек, который приехал из Риги!

Срібло та бронза

За підсумками голосування телеглядачів, друге місце дісталося Саші Єгоровій! У наймолодшої учасниці проекту виповниться мрія всього життя - вона не раз зізнавалася, що її заповітне бажання - поїхати до Голівуду. Тепер Олександра відправиться туди на навчання: у нагороду за зайняте друге місце дівчина отримала можливість "посидіти за партою" в одній з найвідоміших акторських шкіл - Лі Страсберга.

- С "Новым" мечты сбываются!!- захоплено кричала Саша Єгорова, обіймаючи свою маму - актрису Сніжану Єгорову.

Маша Собко, яка посіла третє місце, отримала в подарунок роль у картині Нового каналу, яка з'явиться в ефірі в наступному році. Для однієї з найсильніших вокалісток шоу це, як каже вона сама, ще один привід до самовдосконалення. Дівчина знає свої слабкі місця і готова над ними працювати:

- Сейчас передо мной открылись новые горизонты, - говорить Маша. – Думаю, что я буду продолжать заниматься, будем решать вопросы с логопедом и избавляться от других недостатков, - з посмішкою обіцяє вона.

Кожевніков так захопився танцем, що не помітив, як до крові поцарапав руку

Як відомо, Володя вільно володіє декількома мовами. Хлопець із Риги говорить російською, англійською, а також непогано розуміє французьку, італійську та іспанську. Говорить, що вчить мови, завдяки пісням: "Нужно же понимать, о чем поешь".

Потрапивши в Україну, талановитий латвієць заспівав і заговорив ще й українською.

- Осваивать его было сложно потому, что те согласные, которые я произношу мягко, в украинском – “жесткие”. С этим у меня были проблемы.

Володя зізнався, що при підготовці пісні, з якою він вийшов на сцену у фіналі, йому допомогли інші учасники. Вони переклали з української на російську ті слова, які Кожевникову були незрозумілі.

Взагалі, композиція Святослава Вакарчука так "зачепила" Вову, що після виступу він ще довго не міг отямитися.

- Я так “вошел” в эту песню, в этот образ, - говорить Володя. – Музыка, слова, танец, все вместе – это было нечто!

До речі, під час танцю учасник сам не помітив, як і коли роздряпав руку до крові. Втім, це не перешкодило Кожевнікову пережити на сцені бурю емоцій.


Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.