Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Україна сльозам не вірить": визначені фіналісти!


    24 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    "Україна сльозам не вірить": визначені фіналісти!22.11.2010 Вчора стало відомо, хто з учасників шоу "Україно сльозам не вірить" (Новий канал) вийшов у фінал. Долю конкурсантів вирішили глядачі.

    За підсумками голосування, в проекті залишилися: Ірина Розенфельд, Маша Собко, Володимир Кожевніков, Саша Єгорова, Костянтин Войтенко та Віталій Таганов. Саме вони будуть боротися 28 листопада за перше місце і головний приз!

    "Україна сльозам не вірить": визначені фіналісти!


    Всім хлопцям та дівчатам, які залишили проект, члени журі аплодували стоячи. Наталія Андрєйченко, не приховуючи емоцій, плакала. Після того, як прямий ефір завершився, "Леді досконалість" попрямувала до гримерок, щоб їх втішити. Для кожного вона знайшла слова підбадьорення і підтримки, кожному розповіла, яким безперечним талантом вважає його.

    Вже через тиждень учасників, які залишилися у проекті, очікує фінал шоу, під час якого їм належить показати всі свої здібності.

    Віталій Таганов заспівав з дочкою

    Коли найдоросліший учасник шоу потрапив у номінацію, його 9-річна донька Поліна проплакала всю ніч.taganov

    "Україна сльозам не вірить": визначені фіналісти!


    Вчорашній прямий ефір виявився особливо складним для Віталія Таганова. За півгодини він двічі пережив страх, який охоплює кожного конкурсанта, що ризикує вилетіти з проекту. Нагадаємо, спочатку Віталій разом з Настею Блажчук опинився в номінації, і в кінці вечора ведуча Маша Єфросініна оголосила, хто з них, за підсумками голосування, повинен покинути проект. А потім в числі десяти півфіналістів Таганов чекав, кого глядачі "пропустять" у фінал.

    Втім, у Віталія була сильна підтримка. Адже вчора поруч з ним були його дружина Нателла і донька Поліна. 9-річна дівчинка приїхала не тільки для того, щоб "повболівати" за тата, але і щоб вийти разом з ним на сцену.

    - После прошлого прямого эфира, когда я попал в номинацию, позвонил домой, а супруга сказала, что Поля всю ночь проплакала, сильно переживает згадував учасник за кілька годин до початку шоу. – Поэтому сегодня я решил спеть вместе с дочерью и для нее.

    Віталій сам вибрав пісню "А знаєш, все ще буде!" - Саме ці слова йому хотілося сказати донечці. До речі, для Полі це не перший артистичний досвід: вона вже виходила на сцену театру, де працює Таганов. Правда, таку велику і відповідальну роль дівчинці довірили вперше.

    - Я, когда увидела, что папа в номинации, так и сказала в телевизор: "Если папа вылетит, я вам всем сделаю!", - грізно заявила маленька захисниця до виходу на сцену. -. – Мой папа - самый лучший!!

    Маша Собко влаштувала істерику

    Напередодні шоу, в суботу, дівчина категорично відмовилася від наряду, який для неї вигадали стилісти.

    "Україна сльозам не вірить": визначені фіналісти!


    Дівчина відверто зізнається:

    - Я первый раз кричала, ругалась, плакала… Но понимала, что на сцену в этом костюме не выйду.

    Собко розповіла, що їй навіть довелося відстоювати свою точку зору в розмові з телевізійним продюсером шоу Олексієм Гончаренком. У результаті в неділю вранці Машин батько привіз прямо на генеральну репетицію сукню з особистого гардеробу учасниці. Як зізналася Собко, це один з найулюбленіших її нарядів. У ньому вона і вийшла на сцену вчора ввечері.

    Що стосується зачіски, то над хитромудрої "конструкцією" з волосся стилісти чаклували більше години.

    У результаті виступом Маша залишилася дуже задоволена.

    - Я с самого начала проекта мечтала спеть вместе с Вовой Кожевниковым. И мы с ним даже когда-то выбирали песню, сидя поздно ночью на кухне в актерском доме, – згадує дівчина.
    Під час виступу Володі і Маші на сцені знаходився камерний оркестр: віолончель, скрипка, альт, саксофон, ударні - всього 15 музикантів. Машу це змусило пригадати дитинство: виявилося, у шкільні роки Собко співала в хорі.

    - Я с самого начала проекта мечтала спеть вместе с Вовой Кожевниковым. И мы с ним даже когда-то выбирали песню, сидя поздно ночью на кухне в актерском доме, – - говорить вона.


    Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


    Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

    Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

    Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
    І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


    Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.