Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Юля Домашець не задоволена виступом


    16 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Юля Домашець не задоволена виступомУчасниця шоу, яка виступила в дуеті зі Світланою Лободою, вважає, що виклалася не на всі сто.

    - Юля - талановита людина, вона змогла за одну репетицію вивчити всю постановку і з нею впоралася. Вона дуже швидко схоплює і запам'ятовує, - робила компліменти на адресу Домашец Світлана Лобода. - Їй не потрібно було бути сексуальною, їй потрібно було бути собою. Найголовніше для неї було сьогодні - це зажити енергією, яка в ній є. Вона - не вокаліст, але вона зробила максимум, на що здатна в цьому номері.

    Через зайнятість співачки репетиції проводилися без участі Світлани. Але перед виходом на сцену Лобода переглянула постановку на відео і дала учасниці декілька порад:

    Юля Домашець не задоволена виступом


    - Я сказала, что хочу, чтобы Юля была сдержаннее на сцене. Во время репетиций она очень переживала и из-за этого "пережимала" по хореографии. Я сказала, что ей нужно быть собой, нужно раскрепоститься и быть максимально легкой.

    А ось Юля залишилася незадоволена собою - мовляв, не видала за все, що хотіла. Хоча драйвова композиція і творчість співачки - їй до душі.

    - Прямо перед самым началом, за две минуты, Света дала мне хороший совет: быть более сдержанной в движениях и жестах. Эмоции должны быть внутри, а не выплескиваться. Мне нужно было быстро перестроится, а мне хотелось в какой-то момент сделать ярче, - зізнається учасниця.

    Ірина Розенфельд і Світлана Лобода - давні знайомі

    Вони знають одна одну ще з часів "Екватора". Як виявилося, у 2003 році дівчата пройшли кастинг на участь у цьому мюзиклі. Світлана отримала тоді одну з головних ролей - дикунки світу, а Ірина - роль її молодшої сестри, Чорного ангела.

    Юля Домашець не задоволена виступом


    – Мы с Ирой очень дружили в "Экваторе". Она была моим таким маленьким ребенком, поскольку младше меня. Она всегда была очень хорошим, приятным человеком, - розповіла Лобода.

    На жаль, через зайнятість дружба двох артисток не знайшла продовження. У кожної - свій творчий шлях. Але Світлана щиро бажає Ірі успіху:

    - Ира – одна из самых сильных вокалисток, которых я встречала на своем пути за долгое время, - говорит певица. - Очень амбициозная, очень талантливая девчонка. И я искренне хочу, чтобы у нее все сложилось. Она - очень честный, искрений и добрый человек с открытой душой, который доверчиво относится ко всем людям вокруг. Она всегда открыта ко всевозможным экспериментам, а это хорошее качество для артиста. Я хочу, чтобы у нее все получилось.

    До речі, Розенфельд, у свою чергу, не менш тепло відгукнулася про "старшу сестру" по "Екватору". Лобода, за словами Іри, завжди була і залишається для неї прикладом - "як співачка і як жінка".

    Мачо для Сергєєвої

    Під час недільного шоу виповнилася давня мрія Ані. Ще під час кастингів всі учасники заповнювали анкети, в яких повинні були написати всю інформацію про себе, аж до заповітних бажань. Аня Сергєєва, здивувавши творчу групу, тоді написала: "Мрію про собаку".

    Юля Домашець не задоволена виступом


    Вчора творці шоу вирішили виконати мрію Ані і подарували їй ... російського той-тер'єра. Цуценяті всього два місяці, він - трохи більше долоні своєї нової господині, але ім'я у нього гучне - Мачо.

    - Я так счастлива! - Крізь сльози казала Аня, притискаючи до себе подарунок.
    Учасниця розповіла, що в будинку її батьків є собака. Але оскільки Аня живе окремо, вона мріяла саме про свого вихованця.

    - Для артиста и студента это невозможно – сложное расписание. Но я всегда хотела маленькую собаку. И только сейчас пониманию, какая это ответственность, - цілуючи свого нового друга, зізналася Сергєєва.

    Шоу "Україна сльозам не вірить" на Новому каналі щонеділі о 20.00


    Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


    Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

    Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

    Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
    І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


    Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.