Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Україна сльозам не вірить": жоден учасник не залишив шоу!


    16 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    "Україна сльозам не вірить": жоден учасник не залишив шоу!Творчий продюсер проекту Костянтин Меладзе скористався правом вето.

    Нагадаємо, що номінантські номери на цей раз готували не два учасники проекту, як зазвичай, а три. Крім Саші Єгорової та Вови Кожевнікова, кандидатом на вибування став Паша Алдошин. Так учасник шоу заплатив за порушення дисципліни - він покинув акторський будинок майже на добу, нікого не попередивши.

    "Україна сльозам не вірить": жоден учасник не залишив шоу!


    Вчора під час прямого ефіру було оголошено, що, за підсумками глядацького голосування, з проекту повинен піти Володя Кожевніков. Він зовсім трохи поступився Паші: різниця в кількості голосів склала всього кілька десятків. Володимир вже сказав традиційну прощальну промову, коли несподівано слова попросив Євген Папунаішвілі:

    - Я прошу оставить Вову! Под мою ответственность, - звернувся він від імені журі до творчого продюсеру проекту.

    За правилами, Костянтин Меладзе може один раз за весь час проекту скористатися правом вето і повернути вибулого учасника в проект.

    - Вова - тот человек, которому на самом деле стоило дать этот шанс, - сказав творчий продюсер. – Он достоин того, чтобы бороться дальше.

    Так що в проекті як і раніше залишається 11 учасників, незважаючи на те, що 28 листопада - фінал шоу.

    Зате чергові кандидати на вибування вже не зможуть сподіватися на диво. Нагадаємо, на цей раз на номінацію потрапили Віталій Таганов (вперше за час проекту!) І Настя Блажчук. Найменшу кількість балів від членів журі вони отримали за спільний номер.

    Тимуру Родрігезу сподобалося у ліжку з Машею Собко timur

    Співакові до того припав до смаку дует з учасницею шоу "Україна сльозам не вірить", що він пообіцяв приїхати ще.

    "Україна сльозам не вірить": жоден учасник не залишив шоу!


    - Когда я узнала, что возможен дуэт с Тимуром, прибежала к нашему преподавателю по вокалу и сказала: "Я хочу спеть эту песню!", - посміхаючись, зізнається Маша – Долго умоляла и просила. Тимур - такой человек: не "прийти и себя показать", а - прийти и помочь, оставить позитивный заряд.

    Родрігез зізнався, що його вразило те, як впевнено дівчина поводилася на сцені:

    - Маша потянула меня к себе, и я подумал: "Ничего себе! Что же будет дальше?" - сміється Тимур. - А дальше было все то, что вы видели.

    Як і до всіх своїх виходів на сцену, до виступу на "Україні сльозам не вірить" співачк і шоумен прагнув ретельно підготуватися. Він прискіпливо розпитував режисера і хореографа-постановника про всі деталі номера.

    - Мне было интересно даже то, с какой скоростью крутится кровать, в которой мы с Машей лежали, пожартував співак (за задумом, Тимур і Маша кілька рядків співають, лежачи на яскраво-червоною "таблетці" - ред.). І тут же серйозно продовжив: – Я просто не мог отнестись к номеру по-другому. Нет причин, которые оправдали бы номер, в котором артисты выложились не на 100%! То, что я не мог репетировать с Машей всю неделю, а приехал только в воскресенье – мои проблемы! Я должен был отработать так, как будто мы вместе провели все это время. И у нас получилось! (Посміхається)

    На питання, чи виправдала виконавиця очікування співака в складному дуеті, Тимур жартома відповів:

    - Мы только что из постели и получили УДОВОЛЬСТВИЕ! Я думаю, что все получилось, все было круто. Маша – молодец. Впереди еще несколько эфиров, а я живу недалеко, если что – приеду, - з посмішкою пообіцяв Тимур.

    Паша Алдошин і Настя Пліс - більше, ніж друзі

    pashanastyaУчасниця "Фабрики зірок-3" приїхала підтримати близьку людину.
    Як розповів Паша Алдошин в перервах між гарячими поцілунками і міцними обіймами з Настею, познайомилися вони в Харкові три роки тому.

    "Україна сльозам не вірить": жоден учасник не залишив шоу!


    - Я играл в "Театре 19", который расположен в Доме актера в Харькове. Приходил ежедневно на репетиции, а Настя помогала своей подруге в буфете, вот так и познакомились.

    На питання, чи були між хлопцем та дівчиною романтичні відносини, Паша відповів негативно:

    - Но это даже дружбой сложно назвать - это что-то большее. Хотя я не отрицаю дружбу между мужчиной и женщиной. Короче, мне сложно объяснить эти чувства.

    Як зізналися молоді люди, зазвичай вони намагаються не обговорювати свою роботу. Правда, Паша іноді фотографує Настю під час виступів. А тепер ось Настя приїхала підтримати близьку людину.

    Павел Алдошин – это огромная душа, которая должна выиграть этот проект! - захоплено говорила Настя. – Я проект не смотрю – у меня концерты, но увидела выступление Паши в Интернете. А когда узнала, что он - в номинации, не могла не приехать. Это для меня то же самое, как если бы я попала в больницу. Паша – в номинации! Я за него, я с ним.

    Екс-"фабрикантка" навіть не змогла всидіти на місці, спостерігаючи за виступом свого друга. Всю пісню вона простояла.


    Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


    Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

    Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

    Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
    І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


    Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.