Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Шоу залишив Дмитро Толочко


    16 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Шоу залишив Дмитро ТолочкоНагадаємо, що тиждень тому у номінацію на виліт потрапили конкурсанти, які виступали у дуеті: Маша Собко та Дмитро Толочко. Весь тиждень вони готували сольні номери та чекали вердикту глядачів.

    Підсумки голосування глядачів, які були оголошені вчора, виявилися невтішні для Толочко: саме він покинув проект.

    У той же день були названі наступні кандидати на вибування. Їх виявилося не три, як звичайно, а чотири! Причому один з них став відомий ще до початку шоу. Це Павло Алдошин, що потрапив у номінацію через свій обурливий учинок. Він виїхав з акторського будинку, пообіцявши повернутися через кілька годин. И... зник. Організатори збилися з ніг, адміністратори акторського будинку навіть звернулися до міліції.

    Шоу залишив Дмитро Толочко


    Але "пропажа" з'явилася сама - як ні в чому не бувало. За таке свавілля творчий продюсер Костянтин Меладзе позбавив Пашу права виступу. А це означало, що він автоматично потрапив у номінанти.

    Так що в неділю, поки йшла генеральна репетиція, Алдошин сидів у залі для глядачів. І за навмисною байдужністю намагався сховати свої переживання. Але коли на сцену вийшли Аня Сергєєва й Дмитро Каднай (з початку планувалося, що дівчина буде виступати з Пашею), Алдошин не витримав: сидячи в залі, він підспівував і навіть пританцьовував.

    За підсумками оцінок журі, крім Алдошина, у числі кандидатів на вибування виявилися Володимир Кожевніков, Саша Єгорова та Настя Блажчук. Творчий продюсер шоу врятував Настю Блажчук. У глядачів є цілий тиждень, щоб вирішити, хто з номінантів: Саша Єгорова, Вова Кожевніков або Павло Алдошин, залишить проект.


    Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


    Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

    Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

    Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
    І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


    Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.