Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Гламурні штучки та заучки": о шоу и участниках


    5 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Евгений Ленов
    "Гламурні штучки та заучки": о шоу и участниках Учасники шоу "Гламурні штучки та заучки" навряд чи колись зустрілися б у реальному житті. Вони існують у абсолютно різних світах і розмовляють різними мовами.

    У проекті - вишукані красуні, які цікавляться виключно своєю зовнішністю та гламурними вечірками. З протилежного боку - хлопці-інтелектуали, позбавленні навичок спілкування з протилежною статтю. Гламурні штучки наділені ідеальними формами та можуть цілими днями фарбуватися, тусуватися і відпочивати, а чоловіки на цьому проекті бавляться лише з калькуляторами та комп’ютерами – вони повністю віданні науці. І, якщо вважати, що хлопчики - з Марса, а дівчата - з Венери, то учасникам шоу треба буде довести, що між цими двома планетами все ж таки існує зв'язок.

    Героїв шоу "Гламурні штучки та заучки" будуть випробовувати не лише у спільному просторі, а й окремо. Дівчатам вперше у житті доведеться позмагатися у інтелекті, а хлопцям - у спілкуванні з красунями.

    Красуні й заучки утворюють пари і живуть разом на розкішній віллі, де повинні навчитися знаходити спільну мову. Пари будуть зобов’язані виконувати складні завдання, які мають змінити на краще і хлопців, і дівчат.

    Заучки повинні допомогти своїм гламурним подругам порозумнішати, а ті, у свою чергу, – навчити "ботаніків" яскраво відпочивати, бути розкутими та стильними. Найрізноманітніші випробування на проекті - від макіяжу та шопінгу (для хлопців), до рибалки та тесту на розуміння електричного кола (для дівчат), - змусять учасників проекту знайти спільні точки дотику.

    Кожної програми, після двох конкурсів, на "виліт" потрапляє дві пари. Ці претенденти змагаються на "інтелектуальній дуелі". Пара, яка дає меншу кількість правильних відповідей,залишає шоу. Найменш успішні пари поступово вибуватимуть з шоу, а переможці отримають призові 100 000 грн. на двох!

    В програмі також з’являться відомі експерти та зірки. В деяких конкурсах саме вони допоможуть визначити переможця. Наприклад, у конкурсі макіяжу переможців визначає шанований стиліст, а у математичному змаганні – відомий науковець.

    Допомагатиме глядачам зорієнтуватися у взаєминах красунь та розумників ведучий шоу Григорій Герман.

    Проект "Гламурні штучки та заучки" розроблений за форматом "Beauty & the Geek" компанії "The Twentieth Century Fox".

    Учасники шоу:

    1. Сергій та Ангеліна: Сергій Прокопенко та Ангеліна Павлюченко

    Сергій Прокопенко, Київ

    Математик за фахом, 33 роки. Найтитулованіший розумник проекту: десять років жив у Німеччині, де і захистив докторську дисертацію. Зараз працює аналітиком в австрійській страховій компанії. Вибагливий до жінок, прагне до лідерства в колективі.

    Ангеліна Павлюченко, Київ

    18 років, білявка із класичною зовнішністю Барбі та атестатом відмінниці. Кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики. Тендітна, трохи капризна, але дуже цілеспрямована. Відрізняється високими амбіціями та здатністю планувати свій час таким чином, аби завжди встигати абсолютно все.

    2. Антон та Богдана

    Антон Федосенко, Київ

    20 років, найромантичніший хлопець на проекті. Дуже кокетливий. Закохується з першого погляду, але уникає тривалих стосунків із дівчатами. Часто викликає неабияку симпатію у представниць прекрасної статі, бо досконало володіє японською мовою.

    Богдана Міляєва, Київ

    20 років, майбутня танцівниця. Дуже енергійна, кмітлива і приваблива особа. Віддає перевагу галасливим компаніям, де неодмінно опиняється в центрі уваги. Дещо легковажна, але завжди стежить за своєю зовнішністю. Спеціально для проекту наростила довге світле волосся.

    3. Іван та Уляна

    Іван Боярин, Львів

    28 років, математик за фахом, працює програмістом. У вільний від роботи час займається бальними танцями. Малокомунікабельний, важко пристосовується до середовища, але дуже амбітний. Говорить швидко і тихо, настільки, що не всі і не завжди його правильно розуміють. Досі не мав романтичних стосунків із жінками.

    Уляна Карнаух, Тернопіль

    20 років, навчається у школі моделей. Не зважаючи на свою претензію на гламурність, відрізняється якостями справжньої хазяйновитої дівчини. Дуже прямолінійна і моторна.

    4. Олена та Сергій

    Сергій Петросенко, Київ

    29 років, тендітний ботанік. Займається шляхетною справою – конструює дитячі майданчики. Має дуже тонку натуру, але швидко адаптується до середовища, в тому числі – жіночого. Можливо, через те, що часом поводиться, як класичний "підкаблучник".

    Олена Ковальська, Київ

    28 років, талановита білявка. Грає на бандурі, пише картини маслом, але нічого не тямить в шкільній загальноосвітній програмі. Заради мохіто, тірамісу і креветок з руколою готова продати батьківщину. Явний лідер, розсудлива, харизматична та комунікабельна. Має юридичну освіту, але ще не до кінця зрозуміла, нащо вона їй.

    5. Марина та Василь

    Василь Липко, Київ

    18 років - наймолодший хлопець у проекті, майбутній програміст. Навчається у Києво-Могилянський академії, має феноменальну пам’ять. Тренував її, запам’ятовуючи тисячу знаків після коми у числі Пі . Дуже сором’язливий, романтичних стосунків з дівчиною не мав.

    Марина Смовдир, Київ

    19 років, професійна модель, намагається не пропустити жодної з світських вечірок. Не переносить запах цибулі і смак сала, але любить готувати страви із м’яса. В музиці обожнює диско і хіп-хоп. Безвідповідальна, але дуже відкрита і емоційна.

    6. Ігор та Анна

    Ігор Дворнік, Чернігів

    28 років, психолог за освітою, ботанік від народження. Відрізняється непогано розвиненою інтуїцією, схильністю до аналітичного мислення і вмінням працювати в команді. Вміє досягати поставлених цілей. За однією з версій дівчат, прийшов на проект, аби опинитися в епіцентрі психологічного експерименту і за його допомогою завершити свою дисертацію.

    Анна Шаповалова, Дніпропетровськ

    24 років, творча брюнетка. Робить собі мейк-ап виключно під музику та пише вірші. Любить купляти книги, але не читає їх. Знається на косметиці. Знає, що таке азарт перемоги, бо довгий час працювала в казино. Надзвичайно кмітлива і стійка натура, вміє працювати в команді.

    7. Олександр та Міла

    Олександр Мельничук, Київ

    28 років, за професією - хімік, випускник київського «політеху». Нині працює молодшим науковим співробітником НДІ біоорганічної та нафтохімії і пише кандидатську роботу. Дуже екстравагантний, комунікабельний, всім дівчатам з проекту нагадує П’єра Рішара.

    Міла Монастирська, Симферопіль

    24 роки, професійна вокалістка. Легко може впізнати твори Шопена, Баха, Вівальді і Шуберта, але своїми кумирами називає Віктора Цоя, Майкла Джексона та Бейонсі. Творча, комунікабельна і здатна пристосовуватись до будь-якого середовища. Націлена на перемогу.

    8. Інга та Олександр

    Олександр Дмуховський, Кіровоград

    21 рік, за спеціальністю - біохімік. Навчається на п’ятому курсі хімічного факультету в університеті імені Шевченка. Творча особистість - чудово малює. Романтичний і вирощує квіти. Прагне до високих досягнень.

    Інга Сур, Київ

    24 роки, романтична білявка. Нічого не тямить в технічних науках, натомість захоплюється поезією і займається вокалом. Використовує свій статус білявки на екзаменах в інституті. Шопоголік, обожнює рожевий колір, здатна побитися з іншими покупцями в магазині за кофтинку, яка їй сподобалася.

    9. Сергій та Юлія

    Сергій Волошин, Київ

    32 роки, за спеціальністю – фізик-теоретик. Досліджує квантову теорію поля. Захоплюється фотографією, фантастичною літературою та велоспортом. Імпульсивний, комунікабельний та надзвичайно амбітний.

    Юлія Юрудюк, Дніпропетровськ

    22 роки, стовідсоткова білявка. У перерві між відвідуванням вечірок займається йогою. Чудовий метаболізм дозволяє їй їсти майже все, не переймаючись перспективою набрати зайву вагу. Єдина «гламурна штучка» на проекті, яка вміє і любить готувати борщ.

    Источник: 1+1
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.