Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Переможці шоу зіграють у фільмі "У джазі тільки дівчата - 2"


    26 октября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Переможці шоу зіграють у фільмі "У джазі тільки дівчата - 2"25.10 Стало відомо, у якому фільмі зіграють переможці проекту "Україна сльозам не вірить" (Новий канал). Учора творці шоу оголосили, що це буде кіномюзікл "У джазі тільки дівчата - 2" з бюджетом 32 мільйони гривень!

    Нагадаємо, що Новий канал планує почати зйомки в наступному році, після того, як визначаться лідери проекту.

    Крім того, учасник, що посяде перше місце, одержить ще два вагомих доповнення до головного призу - новенький автомобіль, а також можливість пройти навчання в одній із кращих шкіл Голівуда.

    Правда, до призів ще далеко (проект лише перевалив через екватор), а правила все ускладнюються. Учора творці шоу оголосили, що розподіл учасників на категорії ("романтичный герой", "лірична героїня", "комедійний персонаж") анулюється, і тепер всі вони будуть в рівних умовах. Для конкурсантів це нововведення означає жорсткість боротьби (якщо раніше конкурентами були тільки хлопці в одній категорії, то тепер всі вони - суперники) і необхідність працювати ще напруженіше: адже тепер щонеділі учасникам доведеться демонструвати відразу три таланти - всі вони будуть і співати, і танцювати, і грати в кинопробах.

    Переможці шоу зіграють у фільмі "У джазі тільки дівчата - 2"


    Втім, для учасників є й приємна новина: зміни торкнулися й правил вибування із шоу. Якщо раніше доля номінантів вирішувалася відразу: у глядачів було лише 40 хвилин, щоб проголосувати за свого улюбленця, після чого ставало зрозуміло, хто залишає проект. То тепер кандидати на вибування одержують перепочинок і можливість виправити допущені помилки: до номінантського виступу вони будуть готуватися тиждень, а глядачі весь цей час можуть за них голосувати.


    Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


    Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

    Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

    Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
    І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

    СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


    Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.