Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»


    14 октября 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»14.10.2010 У неділю, 17 жовтня, о 20:30 в ефірі ТЕТу стартує новий розважальний проект «Pro любоff», в якому жінки, котрим не щастить у коханні, намагаються змінити себе й зустріти гідного чоловіка.

    Вісім головних героїнь нового шоу – це абсолютно різні за віком, поглядами на життя, зовнішністю, освітою чи амбіціями жінки, які на час проекту опиняються під одним дахом у Бюро подолання любовних перешкод. Є тут і наївні романтичні дівчата, і жінки-вамп, і розумниці-відмінниці, і успішні бізнес-леді. У кожної з них свій шлях кохання та розчарувань, єднає героїнь «Pro любоff» лише одне – втома від самотності та бажання збудувати міцні, стабільні стосунки з гідним чоловіком.

    Для героїнь шоу організовано Бюро подолання любовних перешкод. Тут ведучий «Pro любоff», відомий пітерський тренер-психолог Ніколай Воробйов, допомагатиме учасницям проекту критично переосмислити досвід взаємин з чоловіками, зрозуміти причини попередніх невдач, усвідомити, чого насправді чоловік їхньої мрії прагне від стосунків з жінкою.

    Учасниками нового шоу є не лише жінки, а й чоловіки. Адже, крім теоретичних занять з чоловічої психології, Ніколай Воробйов відправлятиме своїх підопічних на романтичні побачення з чоловіками, котрих для них підберуть у Бюро.

    «Pro любоff» – розважальний проект спільного виробництва продюсерського центру «Final Cut Media» та «1+1 Production», розроблений за форматом «Tough Love» компанії «Shine International».

    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»

    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»

    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»



    17 жовтня на каналі ТЕТ прем’єра шоу «Pro любоff»

    Источник: Пресс-служба телекомпании «ТЕТ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.