Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Перший національний» покаже виступи претендентів на участь у «Євробаченні» від України


    12 октября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Починаючи з 17 жовтня, щонеділі, протягом п’яти тижнів глядачі «Першого національного» зможуть побачити виступ виконавців, які не пройшли відбір журі для участі в «Євробаченні-2011», і дати ще п’ятьом номінантам шанс виграти кастинг. Остаточного фіналіста буде обрано на початку наступного року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    П’ять груп по 7 виконавців у кожній були сформовані в результаті відбору, який триває з 11 до 13 жовтня на кіностудії імені Довженка. У підсумку журі відбире лише трьох виконавців з кожної групи. Четвертого претендента від групи буде обрано за допомогою глядачів.

    На початку програми з виступом «аутсайдерів» наступної групи вже буде відомо, хто продовжить боротьбу, а які троє виконавців залишать проект, йдеться у повідомленні прес-служби.

    Єдиного учасника «Євробачення-2011» від України буде обрано на початку наступного року, каже заступник гендиректора НТКУ Валід Арфуш, якого цитує прес-служба.

    Як писав «МедіаБізнес», за словами Єгора Бенкендорфа, програма-відбір до «Євробачення-2011» має бути створена у стилістиці, близькій до американського формату «Гонг шоу» 1968 року.

    «Буде студія, в якій учасники пройдуть кастинг. Після на сайті з'являється відео з їхніми номерами для голосування. Протягом року або півроку глядачі будуть голосувати за учасників. Для топ-20 ми напишемо пісні, зробимо фінальний гала-концерт за їх учасниками і, відправимо переможця на «Євробачення», - зазначив тоді Бенкендорф.

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.