Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    10 жовтня на «1+1» стартує програма «Особиста справа»


    6 октября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    «Особиста справа» - спецпроект відомих журналістів «ТСН» Жана Новосельцева та Олексія Душки у жанрі журналістських розслідувань. Автори «Особистої справи» шукають і знаходять відповіді на два головні питання – хто винуватий і що робити. Кожна програма присвячена окремій темі – «справі №»: як протистояти «мафії на кладовищі», «від яких сум не зарікаються тюремники?», «Жерсть мундира», «Справи лікарів», «ЖКХ проти ОСББ» тощо.

    Автори проекту вважають своїми «особистими справами» ті історії та ситуації, які дехто з чиновників та можновладців хотів би приховати. Справа честі журналісті «1+1» - розказати правду про те, що відбувається в Україні, детально та без замовчування.

    10 жовтня на «1+1» стартує програма «Особиста справа»


    Коментує Жан Новосельцев: «Ми працюємо над різними темами. Наразі – над проблемою екології в Україні. Ми розкажемо, від чого задихаються українці, і які саме відходи вкорочують життя громадянам. Ми беремося провести кілька майже наукових експериментів, щоби підкреслити ступінь абсурду, який панує у цій сфері. Ми доведемо, що за сто гривень на смітнику під Києвом можна захоронити навіть ядерні відходи. Також покажемо тих хто змінює русла річок, аби облаштувати власний маєток. Крім того, в розробці ще тема «Від якої суми не зарікаються тюремники». Чи відомо вам, що на зонах можна придбати наркотики дешевше, ніж на волі. Ми розкажемо про не обліковані виробництва і махінацію року – про те, як зникли 1,5 тисячі тон м*яса, які закупили на рік для годування всіх арештантів (на суму майже 70 мільйонів державних гривень).

    Автори проекту планують згодом повертатися до тих тем, які вже висвітлювалися в ефірі. Так, одна з програм «Особиста справа» буде присвячена темі порушень з боку правоохоронців, якій свого часу Жан Новосельцев присвятив резонансний цикл «Жерсть мундиру»: «В програмі «Особиста справа» - нові подробиці порушень і сліди гучних історій катувань. Ми пригадаємо кілька шокуючи епізодів і покажемо, чим вони закінчились».

    Говорить Олексій Душка: «Ми доводимо сюжети до логічного завершення, відстежуємо долю героїв – не рідко це відважні люди, які вирішили не сидіти мовчки, склавши руки, а кидають виклик системі».

    Источник: Пресс-служба 1+1
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.