Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Аргумент-кіно» на «1+1» змінює слот виходу


    27 сентября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Аргумент-кіно» змінює час виходу, і у неділю 3 жовтня транслюватиметься не у 01.20, а о 00.35. Про це ТК повідомив ведучий проекту головний редактор порталу Kinokolo.ua та сайту «Мудаки. арабески» Володимир Войтенко відповідаючи за запитання ТК.

    У цей день на каналі вийде фільм «Плоть і кров» Пауля Вергофена.

    «Відколи програма стала виходити після опівночі в неділю, з усіма, без винятку, найвищими керівниками, які колись були і нині є на каналі, розмови про це відбувалися. Й вони завжди були короткими - до проблеми ставилися з розумінням і просили зачекати до кращих часів... Зрештою, з наступної неділі «АК» стоїть у програмі після гумористичного шоу «ГПУ» о 00:35. Якщо такий час виходу утримається, зафіксується, то можна буде сказати, що кращі часи повертаються вже сьогодні», - зазначив він.

    27 вересня на «1+1» стартував дванадцятий сезон проекту «Арґумент-кіно». В цей день в межах проекту вийшов фільм Пауля Вергофена «Дівчина для переможця» (Spetters) і мав рейтинг частку,

    За його словами, у цьому сезоні канал покаже «три міні-ретроспективи класиків світового кінематографа». Зокрема в межах програми вийдуть фільми П'єра Паоло Пазоліні (трилогія - «Декамерон», «Кентерберійські оповідання» та «Квітка тисяча однієї ночі»), Серджо Леоне та Кена Расселла.

    Також у програмі вийдуть фільми класиків французького кінематографа Франсуа Трюффо - «Наречена була в чорному» (з Жанною Моро, Жаном-Клодом Бріалі й Мішель Буке та Луї Маля у головних ролях) та «Viva Maria!» (з Бріжит Бардо й Жанною Моро в головних ролях). Окрім цього канал покаже і картини американських кінематографістів Вуді Аллена, Брайяна Де Пальми, Філіпа Кауфмана, Роджера Кормена, Джона Стерджеса, і «шедеври світового кіно»: «Останнє танґо в Парижі», «Сатирикон Фелліні» та «Опівнічний ковбой».

    За словами пана Войтенка, у програмі виходитиме і сучасне кіно: «Ось, найближчого часу, фільм французьких кінодебютантів Александра Бустійо і Жюльєна Морі «Помста немовляті» (À l'intérieur), що вже встиг викликати гучні дискусії не тільки у Франції, але й в Україні».

    Також Володимир Войтенко наголосив, що за 12 років на каналі топ-менеджмент змінювався кілька разів, але ніхто й ніколи перед авторами програми не ставив жодних рейтинґових завдань: «Я лишень можу припускати, що кожен новий керівник вбачає за існуванням цієї програми якийсь вищий, сказати б, позарейтинґовий, сенсJ».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.