Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Міжнародний сезон «Битви екстрасенсів» стартує 17 жовтня


    27 сентября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Сьомий випуск «Битви екстрасенсів» на телеканалі СТБ стартує 17 жовтня. Цю інформацію ТК підтвердив керівник проекту Олександр Слободський.

    У новому сезоні реаліті-шоу вийде у міжнародному форматі. «Змінилося все: склад журі, концепція. Також, як і кожного сезону, у нас нові випробування для екстрасенсів», - зазначив Олександр Слободський.

    У складі журі проекту цього року візьме участь російська телеведуча Дана Борисова. Главою журі буде маг Урі Геллер. Зокрема, він відомий завдяки здібностям гнути ложки поглядом. Геллер часто приймає участь у телепрограмах зі змагання фокусників і магів з елементами реаліті-шоу. Зокрема це ізраїльська програма «Наступник» (в США і Росії проект виходить під назвою «Феномен). Також він був експертом російського шоу «Феномен» (канал «Россия»).

    Геллер народився у Тель-Авіві, а нині мешкає у графстві Йоркшир (Великобританія). Із Києвом у нього особливі стосунки: Геллер неодноразово розповідав в інтерв'ю, що його теща - зі столиці України.

    «В рамках Битви екстрасенсів Геллер виступатиме главою журі і показуватиме шоу, - уточнив Олександр Слободський. - Які саме, він нам ще не розповідав, але сказав, що це буде шокуюче . Його виступи подаватимуться як візитка глави нашого журі - в рамках випуску, поза конкурсом». Перші зйомки за участю Геллера розпочалися сьогодні, 27 жовтня.

    За словами Слободського, у міжнародному випуску візьмуть участь екстрасенси з Великобританії, США, Румунії, Азербайджану та Нігерії.

    «Битва екстрасенсів» виходить на СТБ з 2007 року за міжнародним форматом Psychic Challenge, за ліцензією TéVé Media Group (Нідерлади).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.