Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







"Україна сльозам не вірить": У неділю вони вийдуть на сцену!


21 сентября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
"Україна сльозам не вірить": У неділю вони вийдуть на сцену!20.09 Учасники проекту Нового каналу почали репетиції.

Зараз всі вони живуть під одним дахом, з хвилюванням готуючись до першого прямого ефіру. Нагадаємо, що в неділю, 26 вересня 13 учасників проекту та 6 претендентів вийдуть на сцену, щоб познайомитися з глядачами та продемонструвати свої акторський, вокальний і танцювальний таланти.

Ранок

Як розповідає тендітна Олеся Гаєва, ранок для учасників проекту починається з гучного: "Рота, підйом!". Так молодих хлопців та дівчат будять 46-річна Галина Караченцева і 39-річна Наталія Акіменко - претендентки в категорії "комедійний персонаж", чия подальша доля вирішиться в неділю. Галя і Наташа прокидаються першими - вони насолоджуються кожною хвилиною, проведеною на уроках і репетиціях, і розуміють, що в неділю для когось із них ця святкова метушня, про яку вони мріяли все життя, закінчиться.

- Так здорово, ніби в юність повернулася, - щасливо посміхається Галина. І тут же укладанням зітхає: опинитися в півкроку від своєї мрії і, можливо, так і не досягти її, - це так важко.

Так здорово, будто в юность вернулась, - щасливо посміхається Галина. І тут же потайки зітхає: опинитися за півкроку від своєї мрії і, можливо, так і не досягти її, - це так важко.

"Україна сльозам не вірить": У неділю вони вийдуть на сцену!


Кімнати

Хлопці та дівчата вже обжилися, так що їхні кімнати тепер не переплутати - навіть якщо б не було табличок з іменами на кожних дверях. Ірина Розенфельд прихопила з собою з дому дорожню шафу - і тепер інші учасники жартують над дівчиною: "Це що у тебе, холодильник?". На ліжку наймолодшої учасниці, 12-річної Саші Єгорової - привезені з собою подушки, дівчинка обіймає їх уві сні. А поруч на столі - стос підручників: проект - проектом, а школу ніхто не відміняв. На "території" Діми Толочко (кандидат у номінації "романтичний герой") - по-спартанськи порожньо.

- Я приехал с сумкой, которая была наполовину пуста, - посміхається він. – Все удивились и спросили: где мои вещи? Но мне хватает…

Маша Собко зізнається, що взяла з собою іконку. Олеся Гайова - "мотанку", маленьку лялечку-оберіг, яку її мама купила на Сорочинському ярмарку та, за давньою українською традицією, подарувала доньці. А Галина Караченцева прикрасила стіни своєї кімнати фотографіями чоловіка, сина, доньки і внучки.

- Просыпаюсь и говорю им: "Доброе утро!" - посміхається вона. Серед знімків - фото двох Галини котів і пса Філі. При згадці про нього у жінки щоразу зволожуються очі.

- Он тяжело болен. Я, когда уезжала, попрощалась с Филей. Потому что, может, уже и не увижу его, - Галина ледве стримує сльози.

Уроки

Графік занять в будинку, де живуть учасники шоу, висить вже давно. Кожен їх день розписаний по хвилинах.

- У нас так много репетиций, что каждый вечер мы приходим в комнату, успеваем только сходить в душ, поужинать и ложимся спать, - розповідає Ірина Розенфельд. - Я взяла с собой много книг, но, как только начинаю читать, либо отключаюсь и засыпаю, либо читаю и понимаю, что… ничего не понимаю! - Сміється дівчина.

Маша Собко з посмішкою підтверджує: педагоги дійсно не дають своїм новим учням розслабитися.

- Как-то пришла с одной из первых репетиций (мы тогда еще не жили в доме), решила принять ванну, легла и - поняла, что у меня такая крепатура, что я не могу дотянуться до крана, чтобы добавить горячей воды, - усміхається вона. - Ну ничего, просто так ничего не дается, будем работать!

Викладачі

Як стверджують організатори проекту, в жодному з попередніх шоу Нового каналу не приділялося так багато уваги педагогічному складу. Найретельніше підбирали викладачів з акторської майстерності. Адже головне завдання шоу - розвинути в учасниках акторські дані, дати той досвід, який дозволить переможцю зіграти головну роль у ліричній комедії (нагадаємо, що це головний приз шоу).

Учасників шоу будуть вчити не тільки тонкощам гри в кадрі і на сцені. Крім того, їм "поставлять" мову, навчать пластично рухатися і навіть познайомлять з таким жанром, як клоунада. Усім цим будуть займатися педагоги з кращих профільних вузів України і професійні актори. Причому глядачі побачать серед вчителів як старих знайомих (наприклад, "фабричного" педагога Ларису Смушеву), так і нові обличчя: приміром, з учасниками шоу поділиться досвідом актриса і телеведуча Віта Смачелюк.

Цікаво, що серед педагогів проекту - чотири молоді мами! Це викладач естрадно-циркового мистецтва Вікторія Науменко (вона буде навчати акторської майстерності). Відома вокалістка, педагог з вокалу Ольга Нека. Сценічну мову учасникам шоу "поставить" Віра Кобзар. А красиво рухатися навчить представниця класичної школи танців, хореограф Ірина Тищенко.

Вражає, як вони знаходять час для уроків? Адже найстаршому малюкові (сину Ірини Тищенко) - всього 5 місяців, а наймолодший (крихітка Олі Неки) народився 28 серпня! І, тим не менш, молоді мами примудряються викроювати час між годуваннями, щоб приїхати на заняття до учасників шоу.

- Когда первый раз проводила занятие – немного расстроилась: мне показалось, что у большинства конкурсантов вообще нет хореографического опыта, - ділиться Ірина Тищенко. - - Ну и за ребенка, конечно, переживала, думала – как он там без меня? Но потом ребята подняли мне настроение, я увидела их стремление, желание работать. А сын, как оказалось, спокойно переносит мое отсутствие. В общем, у нас – полная гармония.

Перший прямий ефір шоу "Україна сльозам не вірить" на Новому каналі в неділю, 26 вересня, о 20.00


Грандіозний проект, аналогів якому немає в цілому світі! “Україна сльозам не вірить!” на телеканалі «Новий»


Найбільша сцена в нашій країні. Найсучасніші технології освітлення. Найпрофесійніші судді! Найцікавіші сюжети улюблених фільмів. Найдраматичніші історії учасників. І все це заради того, щоб відкрити майбутніх зірок кіно!

Це перше талант-шоу, де учасникам потрібно володіти трьома здібностями: вміти співати, танцювати та мати акторський хист.

Учасники шоу будуть боротися у трьох категоріях: за головні чоловічу, жіночу, та комедійну ролі.
І лише один найкращий стане переможцем, і отримає головний приз – путівку до Голівуду.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАЙГАРЯЧІШИМ ШОУ ОСЕНІ ЩОНЕДІЛІ 20:00


Источник: Проект «Україна сльозам не вірить!» на телеканалі «Новий»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.