Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Відкритий доступ" допоможе почути українців


    1 сентября 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    "Відкритий  доступ" допоможе  почути українців27 серпня 2010 У новому сезоні в ефірі телеканалу "Україна" продовжить вихід суспільно-політичне ток-шоу "Відкритий доступ". Перша програма вийде в ефір з Києва 9 вересня.

    Восени «Відкритий доступ» також запланував ефіри з Одеси, Львова та Донецька.

    Як зазначив керівник проекту Андрій Данилевич, головним завданням програми як і раніше залишається максимально продемонструвати представникам влади, що насправді хвилює простих українців у різних куточках країни, яких кроків вони чекають від керівництва, з чим не згодні і що хочуть змінити.

    "Відкритий  доступ" допоможе  почути українців


    «Це буде особливо актуально напередодні місцевих виборів наприкінці жовтня. І наша програма, на відміну від інших, за рахунок поїздок по регіонах надає унікальний майданчик для подібного діалогу між простими людьми і представниками влади, опозиції», - каже Данилевич.

    В минулому сезоні в гостях у «Відкритого доступу» побували відомі українські та російські політики, громадські діячі. Серед них Борис Нємцов, Костянтин Затулін, Ганна Герман, Арсеній Яценюк, Нестор Шуфрич, Юрій Луценко, Сергій Соболєв, Анатолій Гриценко, Роман Зварич, Євген Червоненко, Андрій Шевченко, Юрій Гримчак, Олександра Кужель, Анатолій Кінах, Вадим Колесніченко, Ірена Карпа, Ігор Ліхута, Сергій Сивохо, Оксана Караванська та інші відомі особистості.

    Проте «головним героєм» програми є аудиторія, що складається з понад ста чоловік, більшість з яких зможуть поставити свої запитання гостям і вступити з ними у дискусію. У студію «Відкритого доступу» може потрапити будь-який мешканець країни. Для цього треба попередньо заповнити анкету та вказати своє запитання за темою програми на сторінці ток-шоу (http://dostup.tv/) або написати листа до редакції (dostup@trkua.tv).

    Нагадаємо, в минулому сезоні найкращим випуском стала передача на тему «Україна-Росія: злиття або поглинання?» - показники за аудиторією 18 + у містах з населенням понад 50 тисяч склали: рейтинг 3,6%, частка 10,0% (дані GfK Ukraine).

    Дивіться «Відкритий доступ» 9 вересня і далі по четвергах о 22.20 в ефірі телеканалу «Україна».


    Краткая справка о телеканале “Украина”
    ЗАО “Телерадиокомпания “Украина” – один из ведущих национальных телеканалов страны.

    Телеканал “Украина” охватывает все зрительские группы. Вещание – информационное, познавательное, детское, развлекательное, художественное, спортивное. Осуществляется в кабеле, по спутнику и в эфире.

    В марте 2010 года канал занял второе место в рейтинге украинских телеканалов с результатами доли 10,07 % и рейтинга 1,65 % (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine).

    По итогам 1 квартала 2010 года канал также занимает 2 место: доля 9,8 %, рейтинг 1,69 % (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine).

    По итогам 2009 года телеканал вышел на третье место в рейтинге общенациональных телеканалов с результатами доли 8,52 % и рейтинга 1,3% (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine).

    Основным акционером телеканала “Украина” является компания Систем Кэпитал Менеджмент (99,93% владения акций).


    Источник: Телерадиокомпания «Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.