Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







В ефірі телеканалу ТЕТ виходитиме серіал «Школа»


16 августа 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
В ефірі телеканалу ТЕТ виходитиме серіал «Школа»16.08.2010 У новому сезоні на телеканалі ТЕТ відбудеться українська прем’єра драматичного російського телесеріалу «Школа» режисера Валерії Гай Германіки.

«Школа» – радикальний серіал про підлітків, який відверто, в стилі документального кіно, зображує проблеми сучасної школи, взаємини учнів, учителів, батьків. Показ «Школи» в ефірі «Першого каналу» (Росія) викликав широкий суспільний резонанс.

Валерія Гай Германіка так охарактеризувала свій авторський проект: «Школа» – це про цілий світ, про дітей, про батьків, про вчителів, про дорослішання й самотність. Про цей зачинений світ, куди чужі не можуть потрапити. Про неможливість знайти спільну мову з оточуючими».

В ефірі телеканалу ТЕТ виходитиме серіал «Школа»


«Школа» без прикрас змальовує конфліктні ситуації, що виникають як всередині підліткового середовища, так і у відносинах між світом дітей і дорослих. Творці серіалу торкаються багатьох табуйованих тем повсякденної дійсності сучасних підлітків: паління, вживання наркотиків та алкоголю, ранні інтимні стосунки, брутальна поведінка, ненормативна лексика.

Головні герої серіалу – учні 9-А класу, який після раптової хвороби класного керівника Анатолія Германовича Носова стрімко перетворюється зі зразкового на найпроблемніший у школі. Одним із найважчих підлітків виявляється онука Анатолія Германовича Аня Носова. За станом здоров’я вона провела два роки поза школою і тепер наперекір волі дідуся й бабусі повернулась до рідного 9-А у незвичному образі дівчини емо. «Гадаю, якщо хтось подивиться на мою героїню, на помилки, які вона робить, і зрозуміє, що так чинити непотрібно, це буде добре», - зазначила виконавиця ролі Носової Валентина Лукащук.

В ефірі телеканалу ТЕТ виходитиме серіал «Школа»


Драматичний розвиток подій у серіалі показує, до яких часто непоправних наслідків може призвести надмірний юнацький радикалізм, бунтарство перехідного віку, відсутність взаєморозуміння та взаємоповаги між учнями і вчителями, батьками і дітьми. Уважно спостерігаючи за героями «Школи», можемо зрозуміти, що їхня ворожість, епатажність, агресивність часто є лише захисною реакцією від байдужості дорослого світу, заклопотаності батьків, несправедливості вчителів. «Це фільм не лише про погане. Не буває в житті поганих і хороших людей, ми з вами в житті також різні. В усіх дітях цього намішано, як у кожного з нас», - наголошує виконавиця ролі вчительки російської мови та літератури Олена Папанова.

Головні ролі в серіалі виконують: Валентина Лукащук (Аня Носова), Олексій Литвиненко (Ілля Єпіфанов), Анна Шепелева (Оля Буділова), Наталя Терешкова (Іра Шишкова), Ігор Огурцов (Льоха Шутов), Анатолій Семенов (Анатолій Германович Носов), Олена Папанова (Валентина Харитонівна Мурзенко, вчитель російської мови та літератури), Олександра Ребенок (Наталя Миколаївна Орлова, вчителька фізики) та інші.

На ТЕТі телесеріал «Школа» виходитиме у будні.


В ефірі телеканалу ТЕТ виходитиме серіал «Школа»

Источник: Пресс-служба Телекомпании «ТЕТ»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.