Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







ТЕТ покаже комедійний серіал «Іграшки» з Катериною Копановою у головній ролі


16 августа 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
ТЕТ покаже комедійний серіал «Іграшки» з Катериною Копановою у головній ролі16.08.2010 У новому сезоні на телеканалі ТЕТ відбудеться українська прем’єра популярного російського ситкому «Іграшки», в епіцентрі жартів якого молоді люди віком від 20 до 30 років, котрі намагаються збудувати кар’єру й кохання у фешенебельному офісі МВД в Москва-сіті.

Героїня Катерини Копанової – Варя Некрасова – красива, розумна й дуже правильна молода дівчина, яка мешкає в Москві у подарованій батьками-нафтовиками квартирі. Вона керує відділом спецпроектів у МВД. МВД – це компанія з виробництва іграшок «Світ веселих дітей» (російською «Мир веселых детей»).«З Варею мені пощастило, – говорить про свою героїню Катерина Копанова. – Це перша роль, де мене не роблять товщею. Наприклад, раніше мені доводилось носити під одягом спеціальні потовщувачі. А тут з моєї Варі зробили просто красуню, адже за сюжетом в неї закохані відразу троє».

ТЕТ покаже комедійний серіал «Іграшки» з Катериною Копановою у головній ролі


Особисте життя головної героїні «Іграшок» також зосереджене на роботі: вона вже два роки зустрічається з заступником генерального директора МВД Стасом. Стас, на перший погляд, кохає Варю, а Варя – Стаса. Заважає любовній ідилії лише одне: Стас одружений. Щоправда, коли вони починали зустрічатися, ніякої дружини і в згадках не було, але Стаса, як він сам каже, силоміць одружили на доньці головного боса МВД.

Варю дуже непокоїть така ситуація. Вона навіть пішла була від Стаса, але потім якось непомітно повернулась. Ось уже півтора року, як Стас обіцяє «за місяць» поговорити з дружиною, і Варя чекає та мріє про дітей і повноцінну родину. Вона навіть облаштувала у своїй квартирі дитячу кімнату.

ТЕТ покаже комедійний серіал «Іграшки» з Катериною Копановою у головній ролі


Раптом життя Варі починає стрімко змінюватися. З армії повертається її молодший брат, жартівник і ловелас, Діма. Хлопець зовсім не бажає їхати до батьків у рідний Сургут, а вирішує оселитися у сестри, в тій самій порожній дитячій кімнаті. Разом з братом у Вариній квартирі з’являється його армійський товариш Міша, давно закоханий у сестру друга по фотокартці. Втім, Міша не єдиний чоловік «Іграшок» таємно закоханий у головну героїню.

У квітні поточного року ситком «Іграшки» з успіхом стартував в ефірі російського телеканалу СТС. На ТЕТі серіал виходитиме у будні.

Головні ролі в серіалі виконують: Катерина Копанова (Варя), Роман Полянський (Діма), Всеволод Болдін (Стас), Роман Маякін (Міша), Юлія Рутберг (генеральна), Сергій Ларін (Івашкін), Юлія Борілова (Говорушко), Олександр Семчев (підполковник міліції), Денис Ясик (дизайнер).


ТЕТ покаже комедійний серіал «Іграшки» з Катериною Копановою у головній ролі

Источник: Пресс-служба Телекомпании «ТЕТ»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.