Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вперше в Україні – спільний проект ТВі та BBC Worldwide


    25 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Вперше в Україні – спільний проект ТВі та BBC Worldwide24 июня 2010 г. В новому сезоні телеканал ТВі починає ексклюзивний показ в Україні документальних циклів виробництва ВВС Worldwide: “Життя” (Life), “Загадки Сонячної системи” (Wonders of the Solar System), “Як Земля зростила нас” (How Earth Made Us), “Океани” (Oceans) а також серіалу “Робін Гуд” (Robin Hood).

    Прем’єрний продукт від компанії ВВС Worldwide розширить науково-пізнавальне та розважальне мовлення каналу ТВі.

    Телеканал ТВі високо цінує можливість співпраці з компанією ВВС Worldwide, завдяки якій телеканал робить великий крок уперед, вдосконалюючи свою сітку мовлення. Менеджмент ВВС Worldwide задоволений, що угода, укладена ТВі з компанією ВВС Worldwide, дасть змогу широкій українській телевізійній аудиторії побачити їх високобюджетні програми.

    ТВі та ВВС Worldwide впевнені в успіху нового продукту. Ця угода стане початком довгої та плідної співпраці між телеканалом ТВі та ВВС Worldwide.

    В циклі “Життя” аудиторія каналу ТВі побачить унікальні зйомки живої природи. Ми покажемо вражаючі кадри поведінки тварин і навіть рослин, до якої ті вдаються заради виживання: пташки, які танцюють на поверхні води; риба, яка за допомогою плавників літає над водою тощо.

    Як Сонце впливає на планети Сонячної системи? В чому криється загадка кілець Сатурна? Чи можливе життя на Марсі? В чому унікальність атмосфери Землі? На всі ці питання і багато інших дасть відповідь цикл “Дивовижна Сонячна система”.

    Цикл програм “Як Земля зростила нас” розкаже як геологія, географія, клімат впливали на розвиток людства на планеті Земля.

    Цикл “Океани” досліджує дикі простори світового океану. Ви поринете в чарівний підводний світ з його жителями: кашалотами, кальмарами, морськими левами, акулами, лобстерами, восьминогами. Цикл розказує про найзаповідніші і найкрасивіші куточки світового океану такі як Червоне море, Середземне море, Південний океан, Індійський океан тощо.

    Серіал “Робін Гуд” створений на основі легендарних історій про народного героя Робіна Гуда. Головний герой, повернувшись до Англії після 5-річної битви, починає боротьбу з місцевим шерифом, який вчиняє безлад на території його правління. Робін оголошений злочинцем, так як він грабував багатіїв на користь бідних. Екранізація компанією ВВС Worldwide відомої з дитинства історії вражає неперевершеною грою акторів, красивою картинкою.


    Телеканал ТВі з’явився в українському ефірі 17 березня 2008 року. І попри досить нетривалий період мовлення, стрімко набирає оберти. На сьогодні технічне покриття телеканалу ТВі складає 60,5% населення міст України 50 000+ (за даними GFK-Ukraine, міста 50 000+) і 85% кабельних мереж України. Таким чином, наш телеканал демонструє найдинамічніші темпи розвитку на українському телевізійному ринку.

    В співпраці з регіональними ефірними телекомпаніями ТВі ретранслюється в ефірі таких регіонів: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Сімферополь, Слов'янськ, Краматорськ, Мелітополь. Цього року почне ефірне мовлення в Івано-Франківський та Чернівецький областях. З листопада 2009 року ТВі отримав статус регіонального ефірного каналу мовлення.

    ТВі 24 години на добу наповнює ефір цікавою та корисною інформацією. І все це можливо завдяки злагодженій роботі та ентузіазму команди, на чолі якої топ-менеджмент з великим досвідом у створенні конкурентоздатного телевізійного продукту. Зусилля команди професіоналів ТВі вже дають результати: протягом 2009 року середній рейтинг телеканалу збільшився втричі.

    «Живи з вогником!» Живи з TBi. А ми обіцяємо ще багато нового, цікавого та яскравого.


    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.