Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Беовульф» - всеукраїнська прем'єра на ICTV!


    24 июня 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Беовульф» - всеукраїнська прем'єра на ICTV!Комп'ютерні технології, поєднані з мудрістю та романтизмом древньої легенди, герої минулого з обличчями перших голлівудських зірок у всеукраїнській прем'єрі фільму «Беовульф» у неділю, 4 липня, о 22:35. Казка оживає в ефірі ICTV!

    Новий фільм Роберта Земекіса, режисера і творця фільмів "Форест Гамп", "Назад у майбутнє", "Полярний експрес", знятий за мотивами англосакського епосу. У ньому оспівані подвиги скандинавського героя, який звільнив жителів Данського королівства від нездоланного чудовиська Грендела.

    «Беовульф» - всеукраїнська прем'єра на ICTV!


    Текст створений на початку VIII століття і зберігся в єдиному списку, старшому за оригінал на три сотні років. Це найдавніший зразок епосу північноєвропейських народів, що повністю зберігся. Найбільшим дослідником «Беовульфа» у XX столітті був оксфордський учений, автор легендарної саги «Володар перснів» Джон Рональд Руел Толкін.

    Земекіс з повагою поставився до літературного джерела, зберігши не лише сюжетну канву, але й ідеологію, закладену в середньовічний епос. У «Беовульфі» все реалістично і пропорційно – це справжній комп'ютерний фільм, де люди виглядають як люди, і в якому немає жодного мультяшного комізму.

    Вперше персонажі анімованого фільму є точними копіями акторів, які їх зіграли. Зображення артистів сканували, оцифровували і на його основі створювали комп'ютерну тривимірну модель персонажа. Реалізму моделям додала значно збільшена кількість камер - близько 300, на відміну від 70 використаних для «Полярного Експресу».

    Рей Уїнстон, виконавець ролі Беовульфа, розповідав, що їм доводилося цілими днями грати в блакитних обтислих костюмах, устаткованих датчиками. У такому одязі всі недоліки фігури дуже виділялися, йому було особливо ніяково через те, що грати доводилося з Анджеліною Джолі, у якої з фігурою все якраз чудово.

    «Беовульф» – перший досвід звернення Земекіса до жанру епічного фентезі. І тут режисер не розчаровує, демонструючи, що йому підвладні всі жанри. Розумний, дивовижно видовищний, захопливий фільм з перших кадрів переконує нас у тому, що перед нами робота великого майстра.

    Прем'єра «Беовульфа» відбудеться у неділю, 4 липня, о 22:35.


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Пресс-служба телеканала "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.