Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    5 РОКІВ „СВІТСЬКОГО ЖИТТЯ”. Бойфренд Мадонни, шоу капелюшків та київський джет-сет на ювілейній вечірці Каті Осадчої


    13 июня 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    5 РОКІВ „СВІТСЬКОГО ЖИТТЯ”. Бойфренд Мадонни, шоу капелюшків та київський джет-сет на ювілейній вечірці Каті Осадчої11.06.2010 Телепрограма «Світське життя» з Катериною Осадчою (канал «1+1») відзначила ювілей – 5 років в ефірі. З нагоди круглої дати редакція проекту влаштувала закрите прийняття, на якому зібрався столичний джет-сет та селебритіз.

    10 червня у Ботанічному саду імені М.Гришка розгорнулося телегенічне свято капелюшків: вечірка у форматі Garden Party, дрес-кодом для запрошених стали головні убори.

    Привітати Катерину Осадчу на „капелюшкову вечірку” прийшли співачки Гайтана, Таїсія Повалій, Світлана Лобода, Анастасія Приходько, художники Ілля Чичкан та Марія Шубіна, хореограф Дмитро Дікусар, акторка Ольга Сумська, футболіст Віталій Рева з дружиною Оленою, дружина Олександра Шовковського Ольга Альонова та дружина народного депутата Миколи Катеринчука Анастасія Катеринчук, заступник київського міського голови Віталій Журавський та його похресниця – „Місс Україна 2008” Ірина Журавська, „Місс Україна Всесвіт 2009” Анна Пославська, всесвітньо відома супермодель Наталя Гоций, організатори Українського тижня моди Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, дизайнери Ірина Каравай та Олексій Залевський, власниці модельних агенцій Влада Литовченко та Наталя Надточей, вагітна письменниця Ірена Карпа, музикант Дмитро Шуров та багато інших представників столичного бомонду.

    На терасі витких рослин Національного ботанічного саду розквітла мальовнича галявина: з білими шатрами, зеленими газонами, пелюстками червоних троянд та червоним килимом.

    Головним героєм вечора став спеціальний гість „Світського життя”: бразильський манекенник, найгарячіший джетсеттер планети, секс-символ сучасності та бойфренд Мадонни Хесус Лус. Для гостей вечірки він відіграв гарячий діджей-сет, який завершив хітом своєї коханої Celebration (саме в цьому кліпі Мадонни Хесус знімався в ролі діджея).

    5 РОКІВ „СВІТСЬКОГО ЖИТТЯ”. Бойфренд Мадонни, шоу капелюшків та київський джет-сет на ювілейній вечірці Каті Осадчої


    Спеціальний ювілейний випуск програми „Світське життя”, що включатиме телеверсію гала-вечірки, вийде в ефір 13 червня о 22:35 на каналі 1+1.

    Святкування 5-річчя телепроекту не обмежиться лише закритою вечіркою для героїв програми. Катя Осадча вирушає у тур найбільшими містами України, де відбудуться найпрестижніші світські раути, що мають на меті принести в регіони України правила і традиції світової світської культури.

    Наступні вечірки „Світського життя” – в Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку та Харкові.

    5 РОКІВ „СВІТСЬКОГО ЖИТТЯ”. Бойфренд Мадонни, шоу капелюшків та київський джет-сет на ювілейній вечірці Каті Осадчої


    Источник: Пресс-служба телеканала «1+1»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.