Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Телеканал ТВі робить Хорошковського невиїзним.


10 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Телеканал ТВі робить Хорошковського невиїзним.9 июня 2010 г. 18:44 Журналісти телеканалу ТВі звернулися до дипломатичних представництв демократичних країн. У своєму листі до посольств колектив телеканалу звертає увагу дипломатів на ті фактичні перешкоди, які чиняться роботі журналістів Головою Служби безпеки України Валерієм Хорошковським та відомством, яке він очолює. «Пан Хорошковський, який є фактичним власником одного з найбільших українських телехолдингів, а також членом Вищої ради юстиції, використовує своє службове становище і здійснює грубий тиск на діяльність судової системи і регуляторних органів», - говориться в листі.

«Ми стверджуємо, що у Валерія Хорошковського – явний конфлікт інтересів, який призводить до використання службового становища в інтересах однієї медіа-групи, що намагається монополізувати ринок у незаконний спосіб, вводячи суди в оману», - пишуть журналісти ТВі у своєму зверненні.

Унаслідок тиску на незалежні медіа в Україні виникла реальна загроза монополізації ринку медіа імперією пана Хорошковського. «Телеканали ТВі та «5», для яких неупередженість та об’єктивність новин є базовими характеристиками демократичного суспільства, опинилися на межі виживання», - стверджують телевізійники.

Телеканал просить дипломатів:

▫ Чесно і неупереджено вивчити ситуацію, яка склалася зі свободою слова в Україні, проінформувати керівництво своїх держав про факти тиску на вільні мас-медіа в Україні;

▫ Закликає просити роз’яснень фактів тиску на ЗМІ у високопосадовців України, які за кордоном присягаються у демократичності своїх поглядів;

▫ Прискіпливо переглянути список українських високо посадовців, які нищать у своїй країні свободу слова, але мають візи до справді демократичних країн;

▫ Розглянути можливість скасування існуючих і непогодження наступних віз на в’їзд до їхніх країн для Голови Служби безпеки України Валерія Хорошковського як послідовного ворога демократичних свобод.


Телеканал ТВі з’явився в українському ефірі 17 березня 2008 року. І попри досить нетривалий період мовлення, стрімко набирає оберти. На сьогодні технічне покриття телеканалу ТВі складає 60,5% населення міст України 50 000+ (за даними GFK-Ukraine, міста 50 000+) і 85% кабельних мереж України. Таким чином, наш телеканал демонструє найдинамічніші темпи розвитку на українському телевізійному ринку.

В співпраці з регіональними ефірними телекомпаніями ТВі ретранслюється в ефірі таких регіонів: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Сімферополь, Слов'янськ, Краматорськ, Мелітополь. Цього року почне ефірне мовлення в Івано-Франківський та Чернівецький областях. З листопада 2009 року ТВі отримав статус регіонального ефірного каналу мовлення.

ТВі 24 години на добу наповнює ефір цікавою та корисною інформацією. І все це можливо завдяки злагодженій роботі та ентузіазму команди, на чолі якої топ-менеджмент з великим досвідом у створенні конкурентоздатного телевізійного продукту. Зусилля команди професіоналів ТВі вже дають результати: протягом 2009 року середній рейтинг телеканалу збільшився втричі.

«Живи з вогником!» Живи з TBi. А ми обіцяємо ще багато нового, цікавого та яскравого.


Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.