Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий проект ТВі: Оперативна служба 112


    3 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Новий проект ТВі: Оперативна служба 1122 июня 2010 г З 5 червня 2010-го року о 20.30 телеканал ТВі розпочинає новий півгодинний проект «Оперативна служба 112». Цей продукт є спільним із телекомпанією «Магнолія ТВ». Автори проекту обіцяють, що «112» суттєво відрізнятиметься від подібних програм на українському телебаченні.

    Найбільша відмінність – у центрі уваги будуть не правоохоронні органи і їхні звитяжні дії з розкриття злочинів, а люди. Якщо це жертва злочину, програма спробує розібратися у обставинах, які закинули її в епіцентр нещастя. Якщо злочинець – дошуковуватиметься причини, яка штовхнула людину на слизький шлях.

    Час у програмі «Оперативна служба 112» буде не лише для злочину та кари. В об’єктив авторської камери потраплять найрезонансніші аварії та природні катаклізми.

    Новий проект ТВі: Оперативна служба 112


    Програма «Оперативна служба 112» - це півгодинний набір правдивої хроніки за тиждень, яка рідко потрапляє в ефір теленовин.

    Програма виходитиме щосуботи о 20.30.


    Телеканал ТВі з’явився в українському ефірі 17 березня 2008 року. І попри досить нетривалий період мовлення, стрімко набирає оберти. На сьогодні технічне покриття телеканалу ТВі складає 60,5% населення міст України 50 000+ (за даними GFK-Ukraine, міста 50 000+) і 85% кабельних мереж України. Таким чином, наш телеканал демонструє найдинамічніші темпи розвитку на українському телевізійному ринку.

    В співпраці з регіональними ефірними телекомпаніями ТВі ретранслюється в ефірі таких регіонів: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Сімферополь, Слов'янськ, Краматорськ, Мелітополь. Цього року почне ефірне мовлення в Івано-Франківський та Чернівецький областях. З листопада 2009 року ТВі отримав статус регіонального ефірного каналу мовлення.

    ТВі 24 години на добу наповнює ефір цікавою та корисною інформацією. І все це можливо завдяки злагодженій роботі та ентузіазму команди, на чолі якої топ-менеджмент з великим досвідом у створенні конкурентоздатного телевізійного продукту. Зусилля команди професіоналів ТВі вже дають результати: протягом 2009 року середній рейтинг телеканалу збільшився втричі.

    «Живи з вогником!» Живи з TBi. А ми обіцяємо ще багато нового, цікавого та яскравого.


    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.