Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Вікторія Корженок отримала почесне звання переможця "Суперзірки"


    2 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Вікторія Корженок отримала почесне звання переможця "Суперзірки"02 червня 2010 Грандіозним концертом завершився телевізійний проект каналу 1+1. Яскраве шоу за участю фіналістів "Суперзірки" та артистів української естради: співачки Alyosha, Потапа та Насті Каменських, Віри Брежнєвої, - зібрало біля екранів глядачів всієї країни. І в прямому ефірі визначився головний тріумфатор проекту – ним стала Вікторія Корженок.

    Окрім звання "суперзірки", Вікторія отримала також головний приз шоу – мільйон гривень, за який боролася у суперфіналі. "Я не можу повірити у своє щастя, - говорить Корженок. – Хоча зовні я дуже спокійна, зсередини мене переповнюють емоції. Я вдячна людям за віру в мене і за те, що вони насправді навчили мене бути впевненою у собі. Це надзвичайний подарунок долі, яким я обов’язково скористаюся гідним чином".

    Суперзірка. Вікторія Корженок отримала почесне звання переможця "Суперзірки"


    Схоже, результатами глядацького голосування залишилися задоволені усі: більшість фіналістів вболівала у суперфіналі за Корженок. У Вікторії досить непроста життєва ситуація: раніше вчителька музики, що не могла жити разом зі своєю донькою, бо не мала грошей на її утримання. Тепер – вільна та красива артистка, що матиме змогу бути поруч кожного разу, коли її дитина буде пізнавати світ. Символічно, що цю перемогу з Вікторією розділили її мама та донечка Марія.

    Втілилися у життя й мрії інших учасників. На гала-концерті Вєра Варламова отримала від адміністрації Харківської області ключі від нової квартири. Це для дівчини більше щастя, аніж мільйон за перемогу. "Гроші, які я могла виграти, були потрібні мені на окрему квартиру, - зізнається учасниця проекту. – І після того, як я усвідомила, що усі мої мрії на проекті збулися, мало не втратила свідомість. Мені подарували подорож до Грузії, я отримала власну нерухомість: більшого неможливо й бажати! На сцену проб’юся сама – на це в мене є сили й велике прагнення".

    Трохи осторонь залишився Дмитро Гарбуз – третій претендент на перемогу в шоу. Проте сам фіналіст вважає результати голосування справедливими і щиро радіє за своїх колег. Не залишилися без подарунків також інші артисти: переможниця рубрики "Дошка пошани" Sexy mama отримала сертифікат на 5 000 гривень та можливість виконати пісню на сцені гала-концерту "Суперзірки". Також володарка найбільш білосніжної посмішки, фіналістка проекту Аліса Стрига, матиме нагоду відвідати екзотичні острови завдяки подарунку від компанії Blend-a-med.

    Після завершення прямого ефіру учасники проекту, друзі та рідні довго не випускали Вікторію Корженок зі своїх обіймів. А в головної героїні вечора не було, навіть, слів, аби висловити усі свої радісні почуття. Багато перспективних пропозицій чекає також на інших учасників проекту. Слідкуйте за новинами на сайті і дізнайтеся першими, що у "суперзірок" попереду.
    http://superzirka.tv/admin/storage/news_items/300x214/268.jpg


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.