Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки": про пісні для гала-концерту та плани на майбутнє


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки": про пісні для гала-концерту та плани на майбутнє31 травня 2010 Учасники проекту насолоджуються останніми репетиціями перед гала-концертом та вже будують плани на майбутнє. "Суперзірки" з радістю розповіли, які пісні вони підготували для глядачів та чим планують займатися надалі.

    Анаіт: Для гала-концерту готую новий образ, в якому планую продовжувати свою творчу діяльність. Я пообіцяла людям, що не зникну з їх телеекранів, тому тепер маю робити усе можливе, аби виправдати їх сподівання. На проекті я зрозуміла, що можу і хочу займатися виключно музикою, бути артисткою! Спочатку я вчилася на перекладача, проте моя душа потребує іншого, тому я пішла на естрадний вокал. І зворотного шляху вже немає.

    Діляра: Завтра поверну глядачів в один зі своїх минулих виступів, який мені найбільше сподобався. Дам одну підказку: це буде не лірика, бо на фінальному концерті треба виконувати щось масштабніше і таку пісню, яка буде заряджати позитивною енергією. Що стосується мого майбутнього, то хотілося б на естраду. Але зараз пропозицій немає, тому повернуся до свого звичайного життя і паралельно займатимуся музикою.

    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки": про пісні для гала-концерту та плани на майбутнє


    Денис Федотов: Я радий, що усі фіналісти мають можливість вийти знову на сцену "Суперзірки". Заспіваю одну зі своїх улюблених композицій, яку глядачі вже чули у моєму виконанні. Крім того, разом з Назаром та Романом Kozak’ом ми підготували сюрприз для усіх, тому публіка почує ще й новий хіт від нашого тріо. Що стосується подальшого життя, то, думаю, однією музикою я на нього не зароблю. Творчість – це така річ, коли необхідно себе живити ще чимось стороннім. Мені хотілося б потрапити на телебачення, спробувати себе у ролі ведучого, робити щось нове.

    Юлія Мороз: Після того, як я вибула з проекту, в мене був сольний концерт, і публіка приймала мене дуже тепло. На життя я заробляю іншим, а музика – це чудове хобі, яке приносить задоволення не тільки мені, але й оточуючим людям. На гала-концерті виконаю пісню, якій завдячую своїм проходженням до фіналу, - вона мені дуже близька за характером і проникливим настроєм.

    Діма Бородін: Зі своїх минулих виступів я не зміг вибрати нічого цікавого, тому на гала-концерті заспіваю нову пісню. Веселу та дуже відому, адже це останній ефір, і люди в залі та перед екранами повинні посміхатися! Усі мої думки зараз тільки про дитяче "Євробачення" - я пройшов до фіналу відбору, і відразу після завершення "Суперзірки" поїду до "Артеку". Там журі вирішить, чи представлятиму я Україну на престижному музичному конкурсі.

    Аліса Стрига: Для гала-концерту я підготувала нову пісню та неймовірну хореографічну постановку! За внутрішніми відчуттями хотілося виконати щось енергійне, і я рада, що організатори дали мені таку можливість. Після проекту, окрім навчання, хочу спробувати себе в якомусь новому амплуа. Вже зараз ходжу на різноманітні кастинги, адже розумію, що ця слава штучна: вона сьогодні є, а вже завтра про тебе всі забудуть. Тому я будую собі якісь конкретні плани, щоб на довгий час залишитися на слуху. Хочу виключно співати: це я зрозуміла ще в дитинстві, коли побачила по телевізору виступ Алли Пугачової і сказала мамі, що хочу бути як вона.

    Назар: Останній мій виступ в рамках цього проекту буде досить атмосферним. Я виконаю хіт одного зі своїх улюблених співаків і впевнений, що публіка вподобає цю композицію. Надалі робитиму все можливе, щоб продовжувати свою творчу кар’єру та залишатися на сцені. Це та справа, яку я хочу робити все життя, і маю намір займатися нею на високому професійному рівні. Для мене є цікавими різні експериментальні стилі, тому я хотів би зібрати живу команду музикантів, які б творили за покликом серця. І дуже сподіваюся, що настане той час, коли я буду заробляти музикою на життя.

    А кого з учасників "Суперзірки" хотіли б і далі бачити на українській сцені ви?


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки": про пісні для гала-концерту та плани на майбутнє

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.