Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Alyosha виступить на гала-концерті "Суперзірки"


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Alyosha виступить на гала-концерті "Суперзірки"31 травня 2010 На гала-концерті "Суперзірки" Alyosha заспіває пісню, з якою посіла 10-те місце на пісенному конкурсі "Євробачення-2010".

    Представниця України на "Євробаченні-2010" Alyosha стане спеціальною гостею гала-концерту шоу "Суперзірка" цього вівторка, 1 червня, на каналі "1+1". Співачка щойно посіла 10-те місце на міжнародному пісенному конкурсі столиці Норвегії Осло. На концерті "Суперзірки" Alyosha виконає свою конкурсну пісню "Swеet people".

    Як ми уже повідомляли, на глядачів гала-концерту "Суперзірки" чекає чимало сюрпризів: 20 нових сценічних номерів, найкращі виступи, нові композиції, несподівані дуети та тріо і, безумовно, оголошення імені переможця проекту.

    Наразі до Києва повернулися усі 13 фіналістів шоу, які вдень і вночі готуються до останнього концерту. "При підготовці до гала-концерту ми дозволили собі трохи поекспериментувати, - зізнається Жанна Бадоєва. – Конкурсна програма закінчилася, хлопці та дівчата стали більш розкутими, тому ми будемо веселитися та сміятися над самими собою. Усі номери виходять дуже різноплановими, та кожен з них матиме власну родзинку. Можу пообіцяти одне: сумувати біля екранів точно нікому не доведеться!"

    Суперзірка. Alyosha виступить на гала-концерті "Суперзірки"


    Здивують публіку також члени журі проекту: ходять чутки, що на фінальному концерті дуетом заспівають Віра Брежнєва та Потап. І доки артисти ще розмірковують, як це краще зробити, на п’яти їм наступає Олександр Лещенко. Керівник балету "Foresight" та хореограф "Суперзірки" вийде на сцену в новому неочікуваному амплуа.

    Крім того, під час прямого ефіру зніме свою зелену маску тріумфаторка зіркового конкурсу. Вийде на сцену і переможець конкурсу "Дошка пошани".

    Не пропустіть гала-концерт проекту "Суперзірка" у вівторок, 1 червня, о 20:10 на телеканалі "1+1".


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Alyosha виступить на гала-концерті "Суперзірки"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.