Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Sexy mama готова заспівати на гала-концерті, незважаючи на застуду


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Sexy mama готова заспівати на гала-концерті, незважаючи на застуду28 травня 2010 Чарівна Олена, більш відома глядачам "Суперзірки" як Sexy mama, не втрачає надії повернутися на велику сцену. І якщо в українському шоу-бізнесі виконавиця себе не бачить, то на гала-концерті проекту виступила б з радістю, якщо переможе у "Дошці пошани".

    Артистка скептично ставиться до своїх вокальних та зовнішніх даних. "Як пригадаю свій спів у прямому ефірі шоу, так мурашки зграями бігають по тілу, - розповідає Олена. – Це був такий екстрім: і страшно, і цікаво водночас. Але під час виступу я отримала не тільки неймовірне задоволення, але й потік позитивної енергії від публіки! Такий драйв, що навряд чи його можна описати словами!".

    Того разу Sexy mama з’явилася перед глядачами у спокусливому шкіряному комбінезоні, який спеціально для неї створила дизайнер Христина Бобкова. "Спочатку я дуже комплексувала через це вбрання, - зізнається Олена. – У житті я навряд чи одягнула б щось подібне, але розумію, що на сцені потрібно виглядати ефектно. Коли вже приміряла комбінезон, то зрослася з ним як з другою шкірою".

    Суперзірка. Sexy mama готова заспівати на гала-концерті, незважаючи на застуду


    Зараз учасниця "Дошки пошани" трошки захворіла, проте не втрачає надії знову виступити перед глядачами "Суперзірки". "Безумовно, хочу повернутися на сцену, - говорить Sexy mama. – Вже, навіть, підготувала пісню, яку б хотіла виконати. Планую підкорити публіку своєю щирістю. Що стосується образу, то мені імпонує жіночність та сексуальність. Сподіваюся, що вилікуюся за найближчі дні, і якщо здобуду перемогу в нашій номінації, то встигну на кілька репетицій свого номеру, аби хоча б потрапляти у ноти".

    Олена слідкує також за своїми суперниками та вболіває за Акшея і Дятла. А хто з учасників "Дошки пошани" переможе і вийде на сцену "Суперзірки" на гала-концерті, ми дізнаємося вже 1 червня.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Sexy mama готова заспівати на гала-концерті, незважаючи на застуду

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.