Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Варламова схудне, Корженок співатиме шансон, а Гарбуз продовжить писати музику


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Варламова схудне, Корженок співатиме шансон, а Гарбуз продовжить писати музику28 травня 2010 На "суперзірок" чекає напружений тиждень, який вони присвятять підготовці до гала-концерту. І доки всі учасники розучують пісні, суперфіналісти шоу ще й переживають за результат sms-голосування. Наступного вівторка Дмитро Гарбуз, Вєра Варламова або Вікторія Корженок стане володарем головного призу – 1 мільйона гривень.

    Хто з них переможе у шоу, самі конкурсанти не мають жодного уявлення. Усі їх думки зайняті іншим. "Я перекреслила своє минуле життя повністю, позбавилася усіх сумнівів, поганих звичок, невпевненості в собі, - зізнається Вікторія Корженок. - Почуваю себе відкритою книгою, чверть якої вже прочитана, а попереду – лише нові цікаві глави. Проект став для мене справжнім одкровенням. Є сповідь перед Богом, а я відкрила свою душу перед мільйонною глядацькою аудиторією. Чи шкодую я про це? Навряд чи. Публіка полюбила мене такою, як я є: з усіма перевагами та недоліками, і я вдячна їй за розуміння та щире ставлення до мене.

    Що стосується планів на майбутнє, то я живу музикою і тільки з нею хочу пов’язати свою подальшу діяльність. Це те, що подобається не тільки мені, але й людям, які готові мене слухати. Якийсь один жанр я для себе ще не вибрала. За словами Юрія Нікітіна, я б могла розкритися у шансоні, і в чомусь мені легко з ним погодитися. Так склалося, що в Україні шансоном називають лише якісь тюремні пісні. Проте, в першу чергу, це музика, яка йде з душі. Якщо розглядати шансон в цьому розумінні, то безумовно я готова розвиватися в даному музичному напрямі".

    Суперзірка. Варламова схудне, Корженок співатиме шансон, а Гарбуз продовжить писати музику


    Значну роль зіграв проект і в житті Вєри Варламової. "Він переконав мене в тому, що не все можна купити за гроші, - говорить дівчина. - У ТОП-100 була велика кількість досить заможних учасників, проте до півфіналу відібрали простих дівчат і хлопців, ми всі були з середнього класу або й бідніші. Було дуже приємно усвідомлювати, що хоча б в чомусь залишилася чесність та справедливість. Після "Суперзірки" я повірила в те, що можна йти своїм шляхом і не забруднитися.

    За ці три місяці я багато працювала над собою і планую продовжити цю роботу й надалі. Кожну пісню, яку мені давали, я намагалася полюбити та зробити своєю. В кожен виступ вкладала не тільки голос, але й душу. На сцені я демонструвала максимум своїх талантів, і сподіваюся, глядач оцінив мої старання. Єдине, що ще потрібно покращити, - це зовнішній вигляд. Я не ображаюся на Потапа за його коментар щодо моєї неідеальної фігури – її вдосконалення стоїть наступним пунктом мого плану дій на майбутнє. Обов’язково схудну та набуду гарної форми, тим більше, що сама давно цього прагну".

    Спокійно очікує на вирок публіки представник сильної статі в цій останній номінації Дмитро Гарбуз. "Зараз не страшно ні краплі, бо все, на що я міг вплинути, я вже зробив, - розмірковує артист. - Повернутися у минуле та виправити свої помилки у певних виступах немає можливості: це життя, тому на проходження кожного етапу є лише одна спроба. Принципово не роблю прогнозів, хто стане переможцем. Глядачі знають це все рівно краще за мене.

    У майбутньому свою діяльність змінювати не маю жодного наміру: як займався музикою, так і продовжу цю роботу. "Суперзірка" дала мені шанс заявити про себе значно більшій аудиторії та позиціонувати себе вже по-іншому. Відтепер моя власна творчість буде більш цілеспрямованою та структурованою, бо раніше в жанровому аспекті вона носила досить хаотичний характер. Я планую працювати, а чи буде це подобатися публіці, вирішить вона. Нав’язувати себе нікому не збираюся".

    Вони зберігають спокій до останньої хвилини. А справжні пристрасті завирують на сцені у вівторок, під час прямого ефіру, коли буде оголошено ім’я переможця проекту "Суперзірка".


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Варламова схудне, Корженок співатиме шансон, а Гарбуз продовжить писати музику

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.