Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Дмитро Гарбуз став першим суперфіналістом проекту


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Дмитро Гарбуз став першим суперфіналістом проекту26 травня 2010 Правила шоу змінюються з кожним ефіром: якщо раніше глядачі визначали лише одного номінанта, а решта обиралася членами журі, то сьогодні останнім взагалі не дали права голосу. Від музичних професіоналів – виключно коментарі, від публіки – ім’я першого претендента на мільйон.

    Єдиний, хто відпочиватиме під час ефіру в середу, - це Дмитро Гарбуз. Вже зараз він може готувати пісню для гала-концерту та сподіватися на те, що глядачі так само активно підтримають його за тиждень голосування, яке визначить переможця "Суперзірки".

    "Я ще не усвідомив, що сталося, - вражений Дмитро. – Подумки я настільки ретельно готувався до номінації, що був упевнений: нагору підніметься або Віка, або Вєра. Розмірковував, що можу заспівати у середу, яка буде постановка. І навіть коли ми залишилися з Вєрою вдвох, до останнього не вірив, що глядачі оберуть мене".

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз став першим суперфіналістом проекту


    Проте результати голосування не стали несподіванкою для номінантів, які вже готуються до своїх нових виступів. "Я не здивований зміною правил, і нарешті вони здаються мені логічними, - розмірковує Роман Kozak. – Цей проект готує зірок, що повинні виступати для глядачів, а не трьох членів журі. Мені цікаво єдине: хто буде вирішувати нашу долю в середу? Те, що суперфіналістом став Діма Гарбуз, я сприйняв досить спокійно. Кожен з нас, хто піднявся би нагору, гідний не тільки увійти в трійку, але й перемогти у цьому шоу. В номінації планую виступити з хорошим настроєм, але сумніваюся, що у суперфіналі буде два хлопці".

    Жорсткою зараз є конкуренція між дівчатами: їх залишилося троє, а пощастить лише двом учасникам, і не обов’язково обидва з них будуть жіночої статі. "Нові правила вважаю справедливими: ми працюємо для публіки, тому вона і має робити вирішальний вибір, - говорить Анаіт. – Необхідно прислухатися до думки журі, вони професіонали, і їх критика не безпідставна. Проте на цьому їх функція вичерпується, а глядачі своє слово сказали. Я звикла до номінацій, і мені там, навіть, більше подобається виступати, бо я виконую свої улюблені пісні. В середу здивую усіх роковим образом. Що стосується прогнозів на цей ефір, не хочу нічого загадувати. Хто гідний боротися за перемогу в нашому проекті, дізнаємося вже зовсім скоро".

    Спокійна Вікторія Корженок, яку члени журі вже готові були відправити у суперфінал своїм рішенням. "Останнє слово за глядачами, тому я не засмучена через їх вибір, - ділиться "суперзірка". – Не можу сказати, чи згодна я з результатами голосування: неможливо бути однієї думки з величезною кількістю людей, що відсилають за нас sms. Мені сподобалися обидва мої виступи, я отримала від них неймовірне задоволення і з радістю вийду на сцену ще раз. У будь-якому випадку погоджуся з вироком публіки, навіть, якщо він буде не на мою користь".

    І тільки Вєра Варламова вболіває в номінації не за себе, а за свою суперницю. "Не хочу загадувати, як все складеться, але дуже хочу, щоб до супефіналу потрапила одна близька мені людина, Вікуля, - посміхається конкурсантка. – Що стосується особисто мене, то пісня, яку мені обрали продюсери, дуже близька мені за настроєм та стилем. Виступатиму з максимальною віддачею, а там – як буде, так і буде. Мені здається, що кожен з нас взяв від цього проекту вже все, що міг. І тепер лише від нас залежить, як ми надалі використаємо цей досвід".

    Від напруженої атмосфери конкуренції сьогодні відволіче своїм виступом Вєрка Сердючка. А в кінці ефіру глядачі дізнаються імена ще двох претендентів на перемогу у шоу "Суперзірка".


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз став першим суперфіналістом проекту

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.