Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Анаіт: якщо піду, то тільки після свого найкращого виступу


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Анаіт: якщо піду, то тільки після свого найкращого виступу25 травня 2010 Анаіт двічі ставала фіналісткою "Суперзірки", тому з радістю розповіла про підготовку до останніх виступів в рамках проекту, підтримку родини та конкуренцію на фінішній прямій.

    Сьогоднішній виступ – це останній ривок до перемоги. Чи зберегла ти в умовах конкуренції дружні відносини зі своїми суперниками?

    - З Романом, Вікою, Вєрою та Дмитром (посміхається). Реально між нами немає ніякого негативу! З Вікою ми на днях дуже чудово гуляли і багато спілкувалися. З Ромкою і Дімою дивимося фільми вечорами. Я не можу виділити когось, хто був би мені найближчим, – вони всі для мене гарні друзі! Я знала, що учасники - дуже відкриті люди, тому було б дивно, якби ми не знайшли спільної мови або почали сваритися під кінець шоу.

    І все-таки: чи відчуваєш ти конкуренцію?

    - Безумовно! Я розумію, що це вже фінальна крапка нашого проекту. І кожен з нас хоче по максимуму викластися на найближчих ефірах. Якщо піду, то тільки після свого найкращого виступу. Якщо залишуся, то тільки завдяки гідній роботі на сцені. Це момент істини, коли ми всі продемонструємо апогей своїх можливостей.

    Суперзірка. Анаіт: якщо піду, то тільки після свого найкращого виступу


    Чи стала інтенсивнішою підготовка до майбутніх концертів?

    - Мабуть, навпаки. Особисто я стала спокійніша, бо бережу сили і намагаюся не витрачати багато енергії. На репетиціях поводжуся досить тихо, вивчила вже всі слова пісень та проаналізувала зміст кожного з них. Шукаю певні моменти акторської майстерності, які зможу застосувати на сцені. Багато часу приділяю дихальним практикам, щоб впевненіше почуватися під час виступу.

    Важко готувати два номери одночасно?

    - Важко в тому сенсі, що я не можу рівномірно приділити увагу обом виступам. Над однією піснею працюю більше, а над другою – трохи менше. Я знаю, що це неправильно. Проте, можливо, так відбувається через те, що одна композиція подобається мені набагато більше за іншу. На один шоу-номер я роблю великі ставки, а з другим – як Бог дасть. Я зможу показати і голос, і свою енергетику – розкритися в різних образах дуже важливо для кожного артиста!

    Виходячи на сцену, що ти вважаєш своєю головною перевагою? За рахунок чого ти можеш сподобатися глядачу більше за суперників?

    - Судячи з тих пісень, які мені довелося виконувати на "Суперзірці", продюсери роблять акцент на моїх ногах. Якщо серйозно, то у будь-якому виступі необхідно максимально викладатися за усіма параметрами: вокал, хореографія, акторська майстерність, енергетика, зоровий контакт з глядачем та врівноваженість. Це все складові вдалого сценічного номеру.

    Чи є речі, які ти поклала на вівтар пожертви заради популярності?

    - Я пропустила цілий семестр навчання, але планую надолужити усе найближчим часом. В цілому, більше ні від чого не відмовлялася заради участі у проекті. З родиною в мене дуже гарні відносини, мене усі підтримують. З мамою, сестрою та братом розмовляємо по 10 разів на добу – безумовно, я сумую за ними. Але ми бачимося на ефірах, тому не можна сказати, що я пожертвувала цим спілкуванням заради популярності. Жодними моральними переконаннями я на шоу не поступилася.

    Ти готова повернутися до свого звичного життя після закінчення проекту?

    - До колишнього життя вже не хочеться повертатися. У моїх мріях – продовжувати працювати за таким самим графіком, насиченим подіями, зйомками, інтерв’ю, концертами. Мені подобається цей темп життя артиста, я від нього просто у захваті! Безумовно, є негативні моменти – те ж саме хвилювання, нерви. Проте відчуття, які я отримую на сцені, - це для мне все!


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Анаіт: якщо піду, то тільки після свого найкращого виступу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.