Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Вєра Варламова: надсилайте у космос правильні думки


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Вєра Варламова: надсилайте у космос правильні думки24 травня 2010 Вєра Варламова – дівчина, що не зі своєї волі стала білявкою на "Суперзірці". Фіналістка проекту розповіла про усі кастинги, на які вона ходила раніше, пошуки продюсера та віру в себе.

    В тебе вже був досвід участі у телевізійних шоу. Чого ти очікувала від "Суперзірки"?

    - Від самого початку я взагалі не вірила, що можу пройти так далеко. На всіх інших проектах я завжди "злітала", хоча брала участь у безлічі кастингів. Майже всюди мені казали, що я не відповідаю вимогам організаторів, проте не пояснювали, чим саме. На "Суперзірку" я вже прийшла від безпорадності та особливо ні на що не сподівалася. Думала, що, як завжди, почую на свою адресу, що я не формат, і на шоу мені немає місця.

    Ті передчуття збулися?

    - На предкастингу мені сказали, що голос в мене гарний, але одягнутися треба якось краще перед тим, як показуватися на очі членам журі. В якості прикладу вказали на фотографії моделей, що висіли на стінці, і мене таке відношення трохи образило. З іншого боку, наголосили на тому, що в мене є іскра в очах, справжність. Я цілу добу думала, яке вбрання обрати, а в підсумку прийшла у джинсах, білій футболці та кросівках.

    Суперзірка. Вєра Варламова: надсилайте у космос правильні думки


    На твою думку, що тобі допомогло дійти майже до самого фінішу проекту?

    - Я просто вірила у себе. Це єдиний момент у моєму житті, коли я нарешті побачила в собі талант і можливості розвиватися, за що я дуже вдячна "Суперзірці". Тепер я розумію, чому раніше в мене нічого не виходило – я просто не вірила у те, що все складеться по-моєму. Так що можу порадити усім тільки одне – надсилати у космос правильні думки.

    Що тобі найбільше запам’яталося за ці 3 місяці, що ти провела у Києві?

    - Дивно, але я пам’ятаю усе, що відбувалося, до найменших деталей, від самого початку до сьогоднішнього дня. Проте якщо виділити щось одне, то мені дуже сподобалося у Трускавці, ще коли нас було 100 учасників. Там увесь час ми знаходилися в напрузі, організатори перевіряли нас на мобільність, і ніхто не знав, яке завдання нам вигадають через кілька хвилин. В тих умовах я зрозуміла, наскільки швидко можу організувати себе та якими ресурсами взагалі володію.

    На одному з Інтернет-ресурсів є кілька відеокліпів з тобою в головній ролі. Що це за ролики, та з якою метою вони знімалися?

    - То була божевільна ідея мого друга: ми вирішили, якщо продюсер нас не шукає, то треба зробити промо, аби знайти його самостійно. Усі ці відео були зняті на фотоапарат, і на увесь процес в нас було зовсім мало часу. Ми записали фонограми шести пісень за кілька годин, нічого не чистили по звуку: як заспівала, так і вийшло. Потім прийшли на склад, де раніше зберігалися велосипеди, - то була наша знімальна локація. Там провели майже добу і створили ті відео, що зараз кожен може подивитися в мережі.

    Знайшли продюсера таким чином?

    - Ні. Взагалі ніяких пропозицій після того не було, але я рада, що в мене є ще й такий досвід – тоді на зйомках ми чудово провели час. Крім того, знайомим дуже подобаються ці записи.

    Ти розраховуєш виключно на сольну кар’єру чи готова працювати у музичному колективі?

    - Якщо мене запросять до якось гурту, то я радо прийму цю пропозицію. Я готова, навіть, співати в когось на бек-вокалі, адже розумію, що починати необхідно з малого. Я розгляну будь-яку пропозицію, пов’язану з творчістю, аби тільки залишитися в Києві. Завжди можна почати роботу у групі, а потім піти у сольну кар’єру.

    Хто твій найголовніший суперник на цьому шоу?

    - Мабуть, я сама собі найбільший конкурент. Вважаю, що не потраплю до трійки фіналістів, які боротимуться за перемогу. Всі, хто зараз залишився на шоу, - дуже сильні артисти, справжні працелюби. Та виділити когось не можу, хай усе вирішують глядачі.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Вєра Варламова: надсилайте у космос правильні думки

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.