Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. В учасників проекту – виключно екстремальні розваги


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. В учасників проекту – виключно екстремальні розваги23 травня 2010 Зорбінг – вид спорту, що підвладний лише людям з міцними нервами та гарною фізичною підготовкою. Скочуватися з висоти 120 метрів у прозорій силіконовій кульці – це не жарт, і вестибулярний апарат не кожної людини витримає подібне випробування. "Суперзірки" – справжні сміливці, адже усі без виключення погодилися взяти участь у такому екстремальному заході.

    Сміх та крики лунали зсередини гігантських кульок – хлопці та дівчата не стримували своїх емоцій. "Я хвилин п’ять не могла заспокоїтися, - розповідає Вєра Варламова. – Просто висіла на ременях безпеки і сміялася. Коли вже почало боліти обличчя, довелося взяти себе в руки і повертатися до інших конкурсантів, аби давати інтерв’ю".

    Солідарною з подругою виявилася і Вікторія Корженок. Після стрибка з парашутом цій учасниці взагалі нічого не страшно. "Черговий життєвий досвід та вчинок, що приніс цілу купу позитивних емоцій, - описує свої відчуття Віка. – Навряд чи я погодилася б на подібне у буденному житті, але в рамках проекту я відкриваю в собі нові якості і здатна на більше!".

    Суперзірка. В учасників проекту – виключно екстремальні розваги


    Захопилися розвагою і Роман Kozak з Анаіт. Хлопець, навіть, виграв у своїх колег по проекту на спір бонусний спуск з гори. "Усі скочувалися зі 120 метрів, а на другий раз я піднявся на вищу гірку, десь метрів 180, - ділиться Роман. – І то було ще крутіше, ніж вперше! Взагалі ні з чим не можна порівняти відчуття, адреналін у крові просто зашкалював!".

    Так само раділа усьому, що відбувається, Анаіт: "Я люблю екстремальні розваги! Намагаюся використати будь-яку можливість спробувати щось нове, адже життя в нас одне, і просиджувати його на одному місці – не в моїх інтересах. Зорбінг мені дуже сподобався, і я обов’язково ще прийду сюди покататися зі своїми друзями".

    Єдиний, кого подібна забава залишила байдужим, виявився Дмитро Гарбуз. "Було, звичайно, весело, - говорить учасник проекту. – Проте я зараз бережу сили для майбутнього ефіру, тому будь-які емоційні перепади мені зараз протипоказані. Налаштовуюсь на внутрішню гармонію та накопичую позитивну енергію всередині".

    На жаль, розваги позаду, а репетиції - на піку актуальності. П’ятеро фіналістів роблять усе можливо, аби підготувати максимально цікавий концерт, що відбудеться вже у найближчий вівторок.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. В учасників проекту – виключно екстремальні розваги

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.