Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Діляра більше не претендує на мільйон


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Діляра більше не претендує на мільйон20 травня 2010 "Я плачу не через те, що все закінчилося, - запевняє Діляра. – Це лише проект, і вже за тиждень я повернуся сюди, аби розпочати підготовку до гала-концерту. Змішані почуття, надлишок емоцій. Все сталося так, як мало бути". Дівчина припинила участь у боротьбі за мільйон за рішенням членів журі "Суперзірки".

    Дружні обійми вже колишніх колег по проекту, телефонні дзвінки від рідних та близьких людей, щира підтримка музичного продюсера та організаторів шоу – все це дісталося Ділярі після завершення ефіру. "Я знала, що маю піти сьогодні, - зізнається артистка. – Не через те, що я слабша за інших фіналістів. Просто в мене було внутрішнє передчуття: цей ефір стане останнім. Я рада, що виконала пісню, яку просто обожнюю. Не шкодую про жодну хвилину, проведену на цій сцені".

    Дівчина, що здобуває паралельно дві вищі освіти, на даний момент думає про… сесію. "Перші іспити в мене почалися вже кілька днів тому, - посміхається Діляра. – Друга хвиля заліків в іншому університеті запланована на початок червня. Не маю жодного уявлення, як я буду усе наздоганяти та вчити. На "Суперзірці" я майже не думала про навчання, але життя продовжується, а тому необхідно знову звикати до його реалій".

    Суперзірка. Діляра більше не претендує на мільйон


    Сльози, що лилися щоками конкурсантки під час виступу, не встигли висохнути до оголошення результатів номінації. Проте вирок журі Діляра сприйняла гідно: "Я поважаю думку професіоналів, намагаюся прислухатися до критики та робити висновки на майбутнє. Я пишаюся тим, що глядачі до останнього підтримували мене своїми голосами – це найцінніша нагорода для артиста. Що стосується планів, то найближчим часом вирішу усі буденні проблеми. А чи бути мені на естраді, час покаже".

    Екзотична зовнішність, сильний голос та харизма – Діляра має усі дані для того, аби стати справжньою зіркою. Але чи хоче того сама конкурсантка, публіка дізнається вже зовсім скоро, на гала-концерті проекту "Суперзірка", що відбудеться 1 червня.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Діляра більше не претендує на мільйон

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.