Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Перша номінація виявилася роковою для Назара


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Перша номінація виявилася роковою для Назара20 травня 2010 "Важко усвідомлювати, що за мене не проголосували глядачі, - зізнається Назар. – Адже це саме ті люди, для яких я виходжу на сцену та співаю. Та завдяки цьому проекту я зрозумів, що мій творчий шлях тільки починається". За результатами sms-голосування хлопець покинув проект "Суперзірка".

    Ані сліз, ані розчарування – на обличчі Назара зберігалася посмішка, навіть, після оголошення рішення публіки. "Кожен з нас повинен бути готовий піти з шоу, адже переможе тільки один, - розмірковує екс-учасник проекту. – Я радий, що потрапив сюди і мав змогу виходити на сцену досить довгий проміжок часу. Я сильно змінився, побачив, на що здатен, і тепер майбутнє тільки у моїх руках та долі".

    Хлопець не має наміру зупинятися на досягнутому: в його найближчих планах здобуття музичної освіти та підкорення великої сцени. "Безумовно, хочеться розвивати в собі творчий потенціал і надалі, - говорить Назар. – Я живу музикою, хочу нею займатися на професійному рівні, отримувати задоволення сам та ділитися ним з оточуючими. Участь у "Суперзірці" - це лише перший, але дуже вагомий крок до моєї основної мети".

    Суперзірка. Перша номінація виявилася роковою для Назара


    Перша номінація виявилася для артиста останньою. За його словами, на такий перебіг подій вплинула дуже велика кількість факторів. "Можливо, десь недопрацював, - ділиться Назар. – Я виступав першим, і глядачі в залі, мабуть, не були готові до драйву на самому початку ефіру. Крім того, люди могли подумати, що за мене й так проголосують, адже я був єдиним хлопцем серед номінантів. Я теж був у тому впевнений, і це зіграло зі мною злий жарт".

    Тим не менше, засмучуватися немає причин: вже за два тижні публіка знову матиме нагоду насолоджуватися виступом цього фіналіста на гала-концерті. Крім того, Назар не збирається відмовлятися від сцени та артистичного майбутнього, тому ми ще не раз почуємо його ім’я та результати його творчої діяльності.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Перша номінація виявилася роковою для Назара

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.