Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Номінанти задоволені піснями, але плачуть від втоми


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Номінанти задоволені піснями, але плачуть від втоми19 травня 2010 "Вітаю тебе з бойовим хрещенням", - такі слова прозвучали на адресу Назара від Діляри, коли стали відомі імена усіх номінантів. Дійсно, єдиний хлопець, що виступатиме на завтрашньому концерті та боротиметься за право подальшої участі у проекті, - дебютант серед номінантів. Для двох з них завтрашні виступи стануть останніми.

    За результатами sms-голосування за крок від вибування з шоу опинилася Анаіт. Дівчина не приховувала своїх емоцій і, навіть, розплакалася. "В мене сльози не через номінацію, - говорить "суперзірка". – Я вже там була, і знаю, як це – перемагати або програвати, коли співаєш заради того, аби залишитися на проекті. Справа в тому, що пісню треба знову готувати менше ніж за добу, а в мене тільки тексту на 2 аркуші паперу".

    Для майбутнього номеру Анаіт отримала композицію, яку вже давно мріяла заспівати. Проте коли побачила обсяг іноземних слів, що необхідно вивчити за одну ніч, приречено зітхнула. Втім, якщо свій попередній виступ дівчина підготувала за кілька годин, немає сумнівів, що вона не спатиме, але зробить усе, аби продемонструвати на сцені максимум своїх талантів.

    Суперзірка. Номінанти задоволені піснями, але плачуть від втоми


    Досить спокійно до свого нового положення ставиться Діляра. "Номінація була для мене прогнозованою, - розмірковує учасниця проекту. – Об’єктивно цього разу в мене був не найкращий виступ, хоча я виклалася на сцені й у вокальному, і в акторському ракурсах. У середу заспіваю пісню, що мені дуже подобається. І, навіть, якщо це буде мій останній номер в рамках "Суперзірки", я пишатимуся тим, що виконала саме цю композицію".

    Друга номінація поспіль виявилася неочікуваною для Вікторії Корженок, адже обидва виступи за її участю досить високо оцінили члени журі. "Не боюся піти з шоу, але безумовно хочу залишитися, - зізнається артистка. – Кожного разу я виходжу на сцену як востаннє, віддаю глядачам свою енергію та емоції. Приємно, що вони відповідають взаємністю! З іншого боку, ми вже дуже виснажені фізично. Перед сьогоднішнім виступом я не їла цілий день, бо в мене на це просто не було часу. В номінації буду веселитися і знову співати про кохання – ця тема для мене як ніколи актуальна!".

    Дочекався своєї номінації і Назар – хлопець потрапив до неї вперше за 2 ефіри до гала-концерту. "Чи то вдача, чи то збіг обставин, але за увесь час участі в шоу я боротимуся "за виживання" лише вперше, - розповідає конкурсант. – Ставлюся до того, як до неминучості, адже пройти через номінацію повинен був кожен з нас. Останні кілька ефірів я працював у досить однотипних образах, тому цього разу буду дивувати публіку кардинальними змінами. Сподіваюся, ті старання не будуть марними".

    Які сюрпризи готують для глядачів "суперзірки", ми дізнаємося під час прямого ефіру в середу. Крім того, в програмі вечора виступ Ані Лорак та шоу-номери від учасників "Дошки пошани".


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Номінанти задоволені піснями, але плачуть від втоми

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.