Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Віка Корженок та Вєра Варламова вболівають одна за одну


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Віка Корженок та Вєра Варламова вболівають одна за одну17 травня 2010 Сусідки по кімнаті Вєра Варламова та Вікторія Корженок підтримують одна одну й у вирішенні побутових проблем, і в пошуку відповідей на різноманітні творчі загадки. Як правильно зіграти ту чи іншу роль, де взяти приклади з власного життя, щоб полегшити собі сценічне перевтілення – ці питання конкурсантки обговорюють вечорами, доки обидві не заснуть.

    На ефірі у вівторок Вєра виконає пісню з радянського кінофільму, слова якої знає кожна жінка. Її переспівала вже така кількість артисток та актрис, що знайти щось нове в цьому образі досить складно. "З самою композицією в мене майже немає проблем, адже я можу імпровізувати та виконувати її по-своєму, - запевняє Варламова. – Проте постановка мене трохи дивує. З режисером ми ніяк не можемо дійти згоди щодо моєї поведінки на сцені – це мене засмучує".

    Дійсно, завжди покірна конкурсантка, що без нарікань виконує усі вимоги постановників, вперше не задоволена своїм номером. Дівчина ніяк не може виправдати для себе ті рухи, що має робити під час виконання своєї пісні. Частково Вєрі допомогла розмова з викладачем акторської майстерності Віталієм Семенцовим: разом вони вигадали історію, від якої "суперзірка" може відштовхуватися у своїх діях в рамках шоу-номеру.

    Суперзірка. Віка Корженок та Вєра Варламова вболівають одна за одну


    Кардинально протилежна ситуація у Вікторії Корженок: для неї постановка є складною та цікавою водночас. "Мені дісталася дуже романтична пісня іспанською мовою, - говорить конкурсантка. – І виконати її я вирішила одночасно у чоловічому та жіночому образах. Це, безумовно, нелегко у вокальному плані, проте свій голос я контролюю краще, ніж тіло. Отже, деякі проблеми є лише зі сценічним номером. Постановка неймовірна: балет і я будемо в однаковому вбранні, в нас будуть спільні па і багато взаємодії. Головне – не розгубитися та втримати у голові усе, що я маю відтворити під час виступу!".

    Хвилювання дуже часто має настільки сильний вплив на Вікторію, що вона не може відрізнити реальність від подій, що розвиваються в її фантазії. "Після мого останнього виступу мені було дуже важко зорієнтуватися у просторі, - ділиться Корженок. – Усі хвалили мій виступ, бажали вийти з номінації з перемогою, а мені здавалося, що це все відбувається уві сні. Надалі вчуся краще контролювати себе та емоції. Просто в мене дуже багата уява".

    Творчі люди найкраще знаходять спільну мову з тими, хто близький їм за інтересами та світосприйняттям. Саме тому Вєра Варламова щиро вболіває за свою подругу Вікторію та буде дуже рада, якщо мільйон дістанеться саме їй. Втім, Корженок відповідає сусідці взаємністю. Тому, якщо перемогу в шоу здобуде одна з дівчат, вони обидві будуть задоволені.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Віка Корженок та Вєра Варламова вболівають одна за одну

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.