Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. У День народження Назар отримав повітряні кульки та лімузин


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. У День народження Назар отримав повітряні кульки та лімузин17 травня 2010 Один з наймолодших учасників проекту, Назар, вчора став на рік старший. Свій День народження хлопець відсвяткував у колі друзів та колег по "Суперзірці". Було усе: і безліч привітань, і веселе святкування, і виснажлива робота.

    "День видався дуже цікавим. Як завжди, зсередини мене переповнювали різні емоції, і робилося якось так дивно, що я став дорослішим ще на один рік, - розповідає Назар. - Було дуже приємно, що усі згадали про моє свято, і, навіть, місцями трохи незручно від такого надлишку уваги. Цілий день була репетиція, і в мене ще не було такого святкування, щоб я увесь час працював".

    Дійсно, незважаючи на свято, підготовку до майбутнього ефіру ніхто не скасовував. Проте для Назара зробили виключення, і він мав нагоду поспілкуватися зі своїми друзями. Вони не бачилися майже з самого початку проекту, а тому тем для розмов було безліч.

    Суперзірка. У День народження Назар отримав повітряні кульки та лімузин


    "До мене приїхали мої друзі з Івано-Франківська, і це, напевно, було найпозитивнішим моментом за цілий день. Ми сиділи, спілкувалися, і то було вперше, що я не організував ніякого святкування, аби віддячити їм за увагу та привітання, - зізнається "суперзірка". - Також я отримав сюрприз від своїх батьків: коли прокинувся, побачив торт та цілу купу повітряних кульок, які тепер літають у нас в кімнаті під стелею".

    Атмосфера свята передалася й іншим конкурсантам. Вони щиро вітали свого колегу та бажали йому вагомих творчих здобутків у майбутньому. А коли дійшла справа до спільного святкування, то виявилося, що Вєра Варламова та Дмитро Гарбуз не зможуть взяти в ньому участь. "Суперзірки" до самої ночі проходили свій дуетний номер з режисером-постановником шоу Жанною Бадоєвою. Інші ж конкурсанти поїхали кататися на... лімузині.

    "Ввечері був приємний сюрприз від організаторів проекту: ми мали нагоду подивитися на нічний Київ з вікон лімузину. Веселились, вилазили в люки, я їв яблуко, бо не вживаю алкоголю, - посміхається Назар. - А потім ми під’їхали на лімузині до звичайного кіоску і вийшли купити води. Зі сторони то виглядало дуже смішно! Було цікаво і незвично, бо раніше мені не доводилося їздити в таких вишуканих автомобілях".

    Після повернення до гуртожитку змучені, але задоволені учасники проекту швидко розійшлися по кімнатах та заснули. Адже вже сьогодні на них знову чекають виснажливі репетиції. І тільки іменинник ще довго сидів за ноутбуком та читав привітання від своїх прихильників у соціальних мережах.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. У День народження Назар отримав повітряні кульки та лімузин

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.